2777
2789

🔴 #️⃣#️⃣ هَــشـتَـگ نَـه بـه وَکـیـل سِـتـیـزی !!!! #️⃣#️⃣ 🔴

●●●● این متن که تایپ میکنم و یادداشت میکنم دردودلی و صحبت و گفتگویی و مشورتی هستش این افراد غریبه و ناشناسی که مینویسم رو بخونین و تماشا کنین 🟰 (( رضا ساسانی )) // (( مریم روانبخش )) // (( فرزانه پوررجبی )) // (( منصور محمودی )) // (( بهرام شیبانی )) // (( فرشید هکی )) // (( معصومه افشار )) // (( حمید حاجیان )) // (( علیرضا ریحانی )) // (( کاوه شوقی )) // (( علی اصغر ناصری )) // (( امرالله ساجدی )) // (( عزت الله خورشیدی )) // (( پریوش ظفری )) // (( بهروز رستمی )) // (( میلان برزگر )) // (( سعیده محمدی )) // (( مرتضی کرمانی )) // مهدی روزبهانی )) // ((‌ ابولفضل رئوف )) // (( امیر شریفی خضارتی)) // (( مهران صادقی سراجی )) // (( سیامک شمسی )) // (( مجید شیبانی )) // (( محمدرضا جعفر آقایی )) // (( عسگر صادق )) // (( نصیر فرخ نژاد )) // (( محسن برهمند )) // (( فرداد حیدرنیا )) // (( نرگس خرمی فرد )) // (( دکتر مریم آروین )) // (( وحید مهرادی فر )) // (( ایمان شالویی )) // (( هانا ذاکری )) // (( مهدی عمارلویی )) // (( امین الله صفایی )) // (( نسرین کیقبادی )) // (( رحیم سعیدی )) // (( عباس حبیبی )) // (( حامد میرابوالقاسمی )) // (( احسان روانگردی )) // (( سعیده دبیری )) // (( افشین قاسمی )) // (( علی رضایی )) // (( حامد غیاثی فرامرز )) // (( سهیلا معماری )) // (( امیرحسین بوریایی )) // (( خدیجه کریمی )) // (( علی سلیمانی )) // (( مهدی هداوند )) // (( جلال اسماعیلی )) // (( حسن صفری )) // (( صابر تاجدینی )) // (( علیرضا محمدی )) وووووو •••••••••• 

🔴 اینها وکـیـل های دادگــسـتـری هستن که از 8️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣0️⃣ هشتاد میلیون جمعیت ااییرراانن هستن که یا سوءقصد بهشون شده و مورد ضرب و شتم و کتک و لگگد و مشتت قرار گرفتن یا به ققتتلل رسیدن همون افرادیکه با ششصد تا مصیبت و مشقت و مخمصه و فلاکت و نکبت و الاخون و والاخونی و دنگ و فنگ و ورشکستگی و بی معیشتی و مضیقه و شلم شوربایی و قاراشمیشی و سیل و زلزله و کویید نوزده و کرونا و اتیشسوزی و وووووو ••••••• تحصیلات اکادمیکشون و گواهینامه فارغ التحصیلی شون رو استیبیلیتی تثبیتی کردن که وکـیـل دادگــسـتـری بشن و بدون پشتیبان و سکیوریتی و بادیگارد و نگهبان و پیشخدمت و هرگز نمیدونستن افراد پیسکولوژیکی و سادیسمیکی و خودشیفتگی و شیاد و شارلاتان و کلاش و قلاش مثل کارآگاه گجتی و پوآرویی و مرداکی تعقیب و گریز و تجسس و جستجوشون میکنن که بکشنشون یا گلاویزی و شورش و اغتشاش و تشویش و قشقرق و پاپوش و پیله عنکبوتی براشون خواهند دوخت و ساخت و ززننددگگیی هاشون رو جججهههنننمممییی خواهند کرد ههههییییی !!!! ●●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••