2777
2789

من دانشگاه سراسری روزانه قبول شدم ولی نمیخوام برم

شنیدم یکی گفت درخواست محرومیت دادم بعد یه ماه جواب اومد محرومیتت برطرف شد

میخوام بدونم باید اول از دانشگاه انصراف بدیم بعد درخواست بدیم؟ 

یا اگه ثبت نام هم کنیم میشه بعدش درخواست داد

کسی تاحالا تو این شرایط بوده؟ 🥲

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تا حالا دیدید یکی سهمیه ایثارگر نداشته باشه و تو کارنامه کنکور فنی حرفه ای زده باشن سهمیه پنج در ...

نه این عجیب بود😐

کشورم؛ تمامِ سال‌هایِ جوانیِ مرا دزدیده بود. و دیگر هیچ کشوری نمی‌توانست آن را به من پَس بدهد... 

خب اینکار کنن ضرر ک نداره

درخواست که میدم ولی میخوام بدونم لازمه از دانشگاه انصراف بدم؟ 

من دوستم درخواست داده بود یه دفعه و موافقت کردند الان هم که به عنوان مشاور کار می‌کنه بهم گفت با درخواستت موافقت میکنن، من انشاالله فردا میرم انصراف بدم و برای ۴۰۵ شروع کردم، امیدوارم موافقت کنن🥲

من دوستم درخواست داده بود یه دفعه و موافقت کردند الان هم که به عنوان مشاور کار می‌کنه بهم گفت با درخ ...

من میترسم هم انصراف بدم هم درخواستمو قبول نکنن

اگه قبل کنکور انصراف بدم اوکیه بنظرت؟

یکم برم دانشگاه ببینم جو چطوریه 

من دوستم درخواست داده بود یه دفعه و موافقت کردند الان هم که به عنوان مشاور کار می‌کنه بهم گفت با درخ ...

خیلی کارت ریسکیه

یه درصد قبول نکنن هم محرومی هم دانشگاه رو از دست دادی 

سلام ببخشید منم الان تو همچین وضعیتی هستم لطف میکنی بگی زمانی که با درخواستت موافقت شد و بعد اینکه از دانشگاه انصراف دادی برای405تونستی کنکور بدی؟

سلام ببخشید منم الان تو همچین وضعیتی هستم لطف میکنی بگی زمانی که با درخواستت موافقت شد و بعد اینکه ا ...

من همین امسال قبول شدم و درخواست دادم عزیزم، هنوز نمی‌دونم موافقت میشه یا نه