2777
2789

⛔️✖️ مستاجران چه پدرکشتگی با مالکان دارین ⁉️⁉️ ✖️⛔️

●●● اینها وظایف و تکالیف و مسئولیت مستاجران و اجاره نشین ها و مالکان و صاحبخونه هستن که خونشون رو اجاره و کرایه و رهن میده 🟰  ماهایی که تو دادگستری و دادگاهش دویدیم و قوانین و مقررات و قواعد و چهارچوب و استاندارد هرکدوم رو میدونیم و توی قوانین کتبی و متنی یادداشت شده و نوشته شده بصورت استیبیلیتی و تثبیتی رو مینویسم [[[ تعمیرات ساختمان و اپارتمان و ساخت و بازسازی و تعویض و جایگزینی سقف و حیاط و پشت بام و پنجره و درب ورودی و آشپزخانه و سرویس بهداشتی دستشویی و حمام و نصب کابینت و کاشی و سرامیک ک سنگ کف و شومینه و شوفاژ و کمد دیواری وووو •••••• که هزینه هاش چندصد میلیاردی و تیلیاردی هستش // رنگ امیزی و نقاشی کردن دیوار ها که خودش هزینه و پرداختیش پونزده و بیست و بیست و پنج و چهل و پنجاه و شصت میلیون هستش و بستگی به کیفیت رنگ و برندینگ و چند پکیجینگ و باکس و جعبه و سطل مورداستفاده و بعصی وقتها بتنونه و سیمان ووو •••• هم میخوادش و تعداد کارگران و متراژ اون بنای واحد و شمارش دیوارهاش ساختمان و اپارتمان هم هستش و دو سه سال یکبار انجام میشه و بایدی هستش // تعمیرات لوله کشی های آب ظرفشویی و سینک و اشامیدنی و شستشویی و سرویس بهداشتی و لوله های فاضلاب دستشویی و حمام و لوله گازکشی و تجهیزات سرمایشی و گرمایشی کولر و بخاری و پکیج کولرگازی ووو ••• اینا هم میلیونی هزینه و قیمتش پرداخت میشه // تعمیرات نشتی سرویس ها باز این موردم میلیونی هستش // سیم کشی الکتریسیته و برقی برای لوستر و آویزه و لامپها و تجهیزات الکترونیکی و الکتریکی برای استفاده از تلیویزیون و رادیو و یخچال و هود و گاز برقی و مخلوط کن و ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی و چرخ خیاطی و پلی استیشن و تلفن و ایفون ووو ••• اینا هم میلیونی هستش // تعمیرات آسانسور تعویض و جایگزینی اتاق اسانسور و تقویت سیم بکسل و جرثقیلیش و برق کشی و سیم کشی هاش و دکمه هاش و دربش و که برعهده تمام واحد هاست و همسایه هاست و شریکی هست // تعمیرات درب برقی ریموتی پارکینگ // تعمیرات تاسیسات و سیستم های سرمایشی و گرمایشی شوفاژ و شومینه و بخاری و دودکش و آبگرمکن و موتورخانه و کولر و پکیج آشپزخونه  // وووووو •••••••• ]]] این لیست فاکتورهای پرداختی یک مالک و صاحبخونه هستش که زندگیش رو جججهههنننممم میکنه و هرچیی داره باید بپردازه برای مستاجرهاش و همیشه همچییی رو سرش میشکنن و فکر میکنن مالک و صاحبخونه که خونش رو اجاره و کرایه و رهن میده پدر و مادر و خواهر و برادر و شوهر و همسر و سرپرست و پرستار و پیشخدمت و کلفت و کنیز و آبدارچی و سرایدار مستاجرهاست و هرچی برچسب و استیکر ولیبل و اتکیکت هست بهش میچسبونن و تگ و سنجاق میکنن و تروخشکک رو با هم میسوزونن و میچزونن و خوون مالکان هم قلل قلل جوشییده و جوییده میشه فکر و تصور میکنن صاحبخونه لنگش رو انداخته روی لنگش و روی مبل للشش کرده و درحال عیاشی و قماربازی و شییللننگگ تختهه انداخته و جونبوندن و لرزوندن صندوقچه و طاقچه و نشیمنگاه و پیستون هاش و گززگزز و صففااسییتتیی هستش ووووو •••••• نه ززننددگگیی صصااححببخخووننههه ببههششتت ننییسستتشش !!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••