2777
2789
عنوان

شوهرای کی سر زایمان گریه کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 41 پست

شوهرمن عاشق بچه هامونه ولی اصلا گریه نکرد خیلی هم احساسات داره 

هرکی یه جوربروز میده 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من سر بچه اولم چون با حال بد رفتم بیمارستان و زایمانم طولانی شد و ازم بیخبر بودن مامانم میگه تو حیاط بیمارستان گریه میکرده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

حالا یه چیزی گفت چون تجربه اش نداره

بزار تجربه کنه بعد میبینی چقدر احساساتی میشه

من از اتاق عمل که اومدم بیرون شوهرم دستمو گرفت با چشمای قرمز خندید معلوم بود احساساتی شده بود😁

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
گریه کرده بود شوهرم مامان یکی دیگه از بیمارا بهم گفت .. وقتی اوردنم تو اتاق گفت چقدر شوهرت دوستت دار ...

چ خوب منکه مطمئنم گریه نمیکنه احساسی هستش ولی میگفت برای بچه به دنیااومدن ذوق داره گریه چرا

برای جشن عروسی هرچی گفتم لحظه دیداریادت باشه گریه کنی تهش چوب خشک بودازخجالت جلوفیلمبردارا

خب این خوبه منم دوسداشتم همسرم اینجوری بود

هرچیزی میانه اش خوبه 

روز عروسیم پا به پای بابام گریه میکرد بقیه خندیدن گفتن خوب نبرش بزار بمونه پیش باباش

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

من زایمانم طبیعی بود شوهرمم تقریبا کنارم بود 

فقط یه دستت درد نکنه بهم گفت🥴

وقتی میخواست بند ناف و قیچی کنه،سرخ شده بود😂😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

هرچیزی میانه اش خوبه روز عروسیم پا به پای بابام گریه میکرد بقیه خندیدن گفتن خوب نبرش بزار بمونه پیش ...

بقیه ک چرت گفتن 

من اگ همچین صحنه ای میدیدم به این فکر میکردم که چقد عروسو دوسداره که الان گریه میکنه 

معلومه که از سر ذوق گریه کرده