2777
2789

من شبا خوابم نمیره 

تقریبا پنج و نیم صبح می‌خوابم هفت اینا بلند میشم 

از سرکار ساعت سه بعد ازظهر برمی‌گردم هم تا چهار و نیم تهش می‌خوابم 

نمی‌دونم چرا

اما تو همون ساعت کمی هم که می‌خوابم 

خواب های عجیب و غریب میبینم

همش خواب میبینم یه گرگ سیاه میوفته دنبالم

گازم میگیره زوزه می‌کشه

بعد میدوه سمت مامانم اما نمیتونه مامانمو گاز بگیره یا اذیتش کنه 

همش خواب میبینم سگ گرگ این چیزا میوفته دنبالم 

حتی یکبار خواب دیدم یکشیون دنبال بابام هم افتاده بود.

یبار خواب دیدم رفتم پارک از اونجا یه سگ افتاد دنبالم یه مسافت خیلی طولانی طی کردم هی دویدم اون سگ هم دنبالم میومد

تا اینکه یه مرد تقریبا نورانی در مغازه اش رو باز کرد بهم پناه داد

اما هنوز سگ پشت در مغازه مونده بود

راستش خیلی میترسم 

هم از خودم که چرا آنقدر کم میخوابم 

هم اینکه تو این زمان کم چرا انقد کابوس میبینم ؟

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@marg_ham_zibast

عضو این کانال شو مطالبشو ببین شاید بدردت بخوره

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

حرز امام جواد بگیر بنداز گردنت آرامش میاره برات

سعی کن شبا بخوابی،بدن به خواب شب نیاز داره وگرنه از لحاظ روحی روانی بهم میریزی 

گوشی با خودت تو اتاق نبر،نور کم بزار تو اتاق باشه،یا شمع روشن کن،یه کتاب کمدی ام بخون 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
حرز امام جواد بگیر بنداز گردنت آرامش میاره براتسعی کن شبا بخوابی،بدن به خواب شب نیاز داره وگرنه از ل ...

راستش بخاطر اون خواب های که میبینم کلا از خواب میترسم

تا یکم چشمامو می‌بندم 

فوری خودم بیدار میشم اصلا دلم نمیخواد بخوابم شب و تمام تا صبح بیدارم تمام کارهامو تو شب انجام میدم 

صبح میرم سرکار 

برمی‌گردم لزوما باید خسته باشم دلم میخواد تا ده شب بخوابم 

اما تا چهار چهار و نیم بیدار میشم

با که نجوا بُکُنَم این همه تنهایی را...

راستش بخاطر اون خواب های که میبینم کلا از خواب میترسمتا یکم چشمامو می‌بندم فوری خودم بیدار میشم اصلا ...

حتما حرز امام جواد بگیر از جا مطمئن ،قرآنم بزار بالا سرت

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
حرز توی چرم باشه بهتره یا نقره ؟ فرقی نداره؟

نقره باشه بهتره