2777
2789

بچه ها ما در کل وضعیت مالیمون نسبتا خوبه الان یه ملکی خریدیم از نظر مالی یکم تو فشاریم و مجبور شدیم ماشین من رو بفروشیم و الان من ماشین ندارم و داریم پول جمع میکنیم ماشین بخرم(در کنار هزارتا قسط و وامی که داریم میدیم هر ماه پس انداز سخته)

بعد یه حستب مشترک داریم دیدم یه مبلغ بالایی ازش کم شد به شوهرم گفتم رفته عینک خریده برای هردومون😭 مبلغی ‌که میتونست پس انداز باشه برای ماشین، ای خدا. بهشم میگم میگه چیزی نیست در میاریم 

دو سال و نیمه نتونستم یادش بدم درست خرج کنه به خدا انقدر ناراحتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم جفتتون حق دارید

ایشون تو زندگی کاملا مرفه بزرگ شده همیشه ساپورت مالی شده و دغدغه مالی آنچنانی هیچ وقت نداشته پس دلیل ترس شمارو نمیفهمه

شما ولی چون خودتون همیشه زحمت کشیدین ناخودآگاه تو ذهنتون این پیام میاد که با ملاحظه خرج کن !!آینده غیرقابل پیش بینی

میدونم شماهم نیاز مالی پیدا کنی یا حتی بخوای ماشین بخرین همسرتون حمایت میکنه اما تا جایی که متوجه شدم شما ولی سختته تقاضای پول کنی یا حمایت مالی کسی رو راحت بپذیری

بنظرم بهتر شما یه حساب جداباز کنی و به همسرت بگی من وقتی پس انداز نباشه احساس ترس می کنم نگران آینده میشم بهتر ک یه مبلغی رو اونجا بریزیم و بهش دست نزنیم یجورایی بلوکه کنیم قابل برداشت نباشه

الان این پیشنهاد رو ندین که بهشون بربخوره مثلا یک ماه دیگه اگه مخالفت کرد بگید که خب پس بزار فقط درامد من لااقل پس انداز بشه 

سلام عزیزم جفتتون حق داریدایشون تو زندگی کاملا مرفه بزرگ شده همیشه ساپورت مالی شده و دغدغه مالی آنچن ...

اره دقیقا من خیلی سختمه

حتی اینکه از پدرشوهر مادرشوهرمم پول میگیرم مایه خجالتمه و عذاب وجدان میگیرم

ممنونم از راهنماییت

اره دقیقا من خیلی سختمهحتی اینکه از پدرشوهر مادرشوهرمم پول میگیرم مایه خجالتمه و عذاب وجدان میگیرممم ...

بنظرم حرص نخور عشقم

بزار تکلیف آزمونت مشخص شه 

بهو اگه بخوای شهر دیگه ای که قبول میشی رو بری باید فکر تهیه منزل اونجا باشی

ک اینم خرید ماشین رو به تعویق بندازه

فعلا زندگیت معلقه

بعدشم برای پول با همسرت بحث نکن

ته تهش از خانوادش میگیره دیگه

از کجا اومدن پول ک مهم نیست

بعدم سر و وضعت شیک باشه بنظر من خیلی مهم تره

بزار برند بخره