2777
2789
عنوان

منم جاری ام سرزده اومد خونه ام بهش شام ندادم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 19 پست
تو اینجوری فکر کن

عزیزم عذر میخام ازم دلگیر نشو 

کادوشو تو مناسبتاش جبران میکردی

اما شما اصالت و بزرگی خودتو وخانوادتو برسون هرمی بیاد خونت خوشرو باش و اگ شرایط ی پذیراییو داری با روی خوش استقبال کن

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

عزیزم عذر میخام ازم دلگیر نشو کادوشو تو مناسبتاش جبران میکردیاما شما اصالت و بزرگی خودتو وخانوادتو ب ...

من هرکسی میاد شام می‌زارم ولی اینا منو بد داغ کردن جوری که خودم بعد چند وقت فهمیدم آخه خیلی احمق و نفهم بودم اون موقع خیلی میرفتم برا بچه اش کادو میلیونی می‌گرفتم 

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرکسی میاد شام می‌زارم ولی اینا منو بد داغ کردن جوری که خودم بعد چند وقت فهمیدم آخه خیلی احمق و ن ...

بلانسبت شما

من جای شما نیستم شایدم اشتباه میکنم

امابزار اعتراف کنم منم هرچ لطف کردم خودمو خار کردم 

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                   

بلانسبت شمامن جای شما نیستم شایدم اشتباه میکنمامابزار اعتراف کنم منم هرچ لطف کردم خودمو خار کردم

دقیقا لطف بیجا کردم خیلی بیجا

به درد کسی خوردی ،بدردت نخورد ،بدردش بخوری ،بدرد نخوری