2777
2789

پنج سال زارررر زدم هرکی میامد خاستگاری بهم میزدم باپدر مادرم میجنگیدم چون راضی نبودن از ی جایی همسرم سرد شده بود اونو باید امیدوار میکردم ب زور میخاستن شوهرم بدن جنگیدم قرص خوردم خودمو بکشم بردنم بیمارستان اخر اخرشم از خونه شبانه قهر کردم رفتم خونه داییم ی کم دنبالم گشتن بازم راضی نشدن ولی من گفتم نمیام دیگ خونه باز قرص خوردم دیگ بابام دوسه ساعت قبل از عقدم رفت محضر امضا کرد هیچکدوم از خانوادمم نیومدن تو عقدم تنهای تنها بودم باداییم و پسرش هم من هم شوهرم خیلی جنگیدیم تا شد این یک صدمشه ک تعریف کردم 

❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگ‌م همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️.                                                   تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️»                                              هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگ‌بزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️    ❤️

من سعی میکردم خونه نشین نباشم ، همیشه فعال بودم و اجتماعی . دوست داشتم خودم با کسی آشنا بشم ، و البته هییییچ‌وقت آشنا شد با کسی توی خیابون برام قابل اطمینان نبوده!

دوتا آدم درست توی جای درست آشنا میشن.

البته ممکنه بعضی ها خیلی اجتماعی و فعال باشن ولی برای ازدواج خواستگار های سنتیِ بهتری داشته باشن و در نهایت سنتی ازدواج کنن . 

ولی اینکه اجتماعی باشید همیشه نتیجه بهتری میگیرید. چون در درجه ی اول آدم های بیشتری میبیند و تصمیم درست تری میگیرید . به اصطلاح آدم شناس تر میشید

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوری تمرین

دخترایی که از راهنمایی دبیرستان دوست پسر داشتند بلدند مخ بزنند بلدند بچاپند بلدند خودخواه باشند بدون اینکه برچسب خودخواهی بخورند. دوست ها و اکیپ هاشون هم عین خودشونند و به هم یاد میدند و سر پسرای مختلف استاد میشند. بعد بزرگتر که میشند مخ یه بچه مایه دار احمق پولدارو میزنند

دخترایی که از راهنمایی دبیرستان دوست پسر داشتند بلدند مخ بزنند بلدند بچاپند بلدند خودخواه باشند بدون ...

من پسر عاقل و باهوش میخوام

بچه مایه دار پولدار و احمق اومد به خاطر ای کیو پایین رد کردم

اندازه گاو حالیش نبود