2777
2789

یکی از اشنایان پسر جوون از دست دادن امروز

و از ظهر هی تو دلم میگفتم خدایا چقدر جوون و دل ب دنیا بود ی پسر جوون خوشگل بود تصادف کرد شمام دوست داشتین ی فاتحه بخونین

امشب که یوسف پیامبر رو نگاه میکردم دیدم که چطور اراده خدا بر اینه ک حضرت جبرئیل یوسف رو بخوابونه تا از چاه نجات پیدا نکنه تا در اینده عزیز مصر بشه

واقعا مو ب تنم سیخ شد

و گفتم خدایا نظم دنیا در این بود ک این پسر امروز برگرده پیش خودت و هر اتفاقی ک برامون میوفته 

سریع دهن باز میکنیم فوش میدیم در حالیکه همون جمله کلیشیه ک ی حکمتی توش هست

اخه اون یوسف نبی بود!!! یعنی برای همه همینه؟؟؟

چقد سریال قشنگیه.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان ماشین ما اینهمه خرج پشت خرج باز میکنه چه حکمتی توشه 

امشب اونقدر گریه کردم دیگه با خدا هم همش دعوا دارم

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است

امشب داشتم باخودم میگفتم کاش یه فرشته میومد بم کمک میکرد ولی من کجا و یوسف کجا☹️هععع خسته شدم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
یه سوال،یوسف و موسی هر دو تو مصر بودن ولی موسی مهم تر بود؟

موسی پیامبر اولولعزمه خوب. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
هر اتفاقی بیفته من از قبل خوابش رو میبینم اکثرابرای همین فکر میکنم همه چی از پیش تعیین شده است نباید ...

دقیقا از پیش رقم خورده

خب الان ماشین ما اینهمه خرج پشت خرج باز میکنه چه حکمتی توشه امشب اونقدر گریه کردم دیگه با خدا هم همش ...

شاید حکمتش اینه اون روزی ک قرار بوده ماشینوببرین بیرون باهاش خدای نکرده تصادف میکردین ولی اگ پیش تعمیرکار باشه این اتفاق نمیوفته