2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوندم خیلی هم خوندم سوال برانگیزه برام

واقعا سوال برانگیز نباشه برات چون اگ اینجوری بود افرینش بی معنی بود ما فقط بازیگرایی بودیم ک مثل عروسک کوکی اومدیم اجرا کنیم بریم و بعدا سر همین بریم جهنم یا بهشت!

اصن به خدا میاد اونقد بی حکمت و تدبیر باشه؟

جواب سوالت اینه

ببین میگی حکمت منم ب این باور رسیدم دوستم سرطان داشت ی دختر ۶ سالشه داشت بعد دو سال درمان و خوب نشدن الکی الکی پدر شوهرش رفت بیمارستان و فوت کرد ماه بعد دوستم فوت کرد الان دختر دوستم رو مادرشوهرش نگه میداره 

همیشه میگم اگر دوستم زنده بود چقدر دعوا میخاست بکنه سر اینه ک چرا شبا شوهرش میره پیش مامانش 

یا خیلی اتفاقای این چنینی ک ب حکمت خدا پی بردم 

کاربری دومه 😐😐🤐
واقعا سوال برانگیز نباشه برات چون اگ اینجوری بود افرینش بی معنی بود ما فقط بازیگرایی بودیم ک مثل عرو ...

منم همین فکرو دارم ولی با خوندن ای ایه اون حس بهم دست داد و تفسیرا رو که خوندم قوت گرفت. خدا در هر لحظه میدونسته از قبل فلانی چیکار خواهد کرد و مقدر و نوشته شده بوده 

احتمالا اهل اطراف کاشانید؟ چون این جا هم متاسفانه به تازگی همچین اتفاقی افتاده💔من خودم اصفهانیم دانشگاهم کاشانه که متوجه شدم. یکی از هم‌دانشگاهی هامون متاسفانه تصادف کردن💔

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)