2777
2789
عنوان

دلم خوش بود دوست جدید پیدا کردم

131 بازدید | 14 پست

من یه دوست داشتم که مثل چسب تو خونه چسبیده بود اصلا و مطلقا بیرون نمیومد بی هیچ دلیلی

منم قطع ارتباط کردم چون خودم افسردگی داشتم و اون مدلی شده بودم و حالم بدتر شده بود

حالا یه دوست جدید پیدا کردم از دانشگاه که خیلی پایه و خوب بود یه بار به پیشنهاد اون بیرون رفتیم یع بارم به پیشنهاد من و هرازگاهی به هم پیام میدادیم

ولی یکی دو بار اخیرا بهش پیام دادم خیلی دیر سین میزنه

با اینکه هروقت میبینمش خیلی گوشی دستشه و میدونم دائم سرش تو گوشیه

ناراحتم جدی💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معنیش اینه باهات حال نمیکنه و میخواد تموم کنین.به نظرم دیگه بهش پیام نده و خودتو سبک نکنمن جای تو با ...

واقعا؟

آخه من اینطوری نیود آویزونش باشم خودش میگفت بیا بریم بیرون و اینا

من گفتم شاید بی حوصلست

واقعا؟آخه من اینطوری نیود آویزونش باشم خودش میگفت بیا بریم بیرون و اینامن گفتم شاید بی حوصلست

دقیقا منم با یکی دوست شدم همینجوری بود خودشو آویزون من می‌کرد بعد یهو رفت با یکی دیگه دوست شد دیگه حرفم نمیزدیم زیاد

واقعا؟آخه من اینطوری نیود آویزونش باشم خودش میگفت بیا بریم بیرون و اینامن گفتم شاید بی حوصلست

میدونم چون مودیه. 

آدمای مودی بی هیچ دلیلی یهو باهات بد میشن

ولش کن کات کن باهاش.

تنهایی بهتر از اینه که با همچین نخاله هایی دوست باشی.

منم تجربه داشتم دقیقا اینا رو

و الان هیچ دوستی ندارم. بعضی وقتا احساس تنهایی میکنم ولی از موقع هایی که دوست داشتم حالم باز بهتره چون هی غصه نمیخورم که چرا اینو گفت چرا اینجوری کرد

۲۴سالمههمیشه نوجوونی و جوونیم تو حسرت دوست خوب بودمهدجا میرفتم همه با دوستاشون بودن

خواهر و برادر نداری؟خیلی بهتر از دوستن

خودت برو سمت یکی باهاش ارتباط برقرار کن فک کنم درون‌گرا باشی اره

خواهر و برادر نداری؟خیلی بهتر از دوستنخودت برو سمت یکی باهاش ارتباط برقرار کن فک کنم درون‌گرا باشی ا ...

آره دارم

با خواهرا و برادرمم خیلی حرف میزنم و بیرون میرم ولی آخه با دوست هم خوش میگذره😓

آره درونگرام و دوست پیدا کردن واسم سخته،واسه همین خوشحال بودم با این دوست شدم که اینم اینطوری شد

آره دارمبا خواهرا و برادرمم خیلی حرف میزنم و بیرون میرم ولی آخه با دوستم خیلی کیف میده😓آره درونگرام ...

من خودم درونگرام درکت میکنم ولی یبار با یکی ارتباط برقرار کردم یواش یواش با حرف زدن راجب درس وبعد زندگی و روزمرگی دوست شدیم اون بهترین دوستم شد نسبت به بقیه البته اونم درونگراس 

من خودم درونگرام درکت میکنم ولی یبار با یکی ارتباط برقرار کردم یواش یواش با حرف زدن راجب درس وبعد زن ...

خیلی هم خوب عزیزم

من دانشگاهم دیگه تموم شده

باشگاه و اینام فعلا نمیرم

فعلا با همین تنهایی بهتره بسازم😅