2777
2789

سلام کانال ازدواج کی ثبت نام کرده نتیجه گرفته

یک کانال بیشرفی ثبت نام کردم سرخود آیدی منو گذاشت درحالیکه توی بنر فقط شماره پدرم دادم

هی گفتم پاکش کنید زبون نفهم دنبال دعوا بود خیلی محترمانه گفتم ممنون که گذاشتین بنر منو لطفاً آیدی روبیکا رو بردارین مال من نیست لجبازی کرد دنبال شر بود یهو پیام داد منوخرفرض کردی کلا بنرهاتو از سه تا کانال ها پاک کردم

من اصلا توبنر آیدی ندادم فقط شماره پدرم دادم روانپریش حذف کرد پولو خورد رفت واگذارش بخدا

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هر کانال ازدواجی معتبر نیست......

من خودم به شخصه فقط یک کانال ازدواج معتبر دیدم، که اون هم باید به ایدی معرف (شهر خودتان) پیام می دادی و فرم ها پیش خود معرف بود، در کانال یا جایی پخش نمی کرد.....

من تو ایتا ثبت نام کردم دیدم بعد اینکه پول دادم چند ساعته خبری از بنر نیست پیام دادم از روبیکا چیشد

روبیکا دست همسرمه نمیخوام بفهمه، بفهمه مهم نیست میدونه دنبال ازدواج خواهرم هستم ولی پسرها پیام میدن عکس بده یا چتهای بی مورد قبلا از این فیلما سرم اومده براهمین اصلا آیدی نمیخواستم بذارم

روز_قیامت_از_تار_مویی_که_نامحرم_ببینید_آویزان_میشوی چه اسراری هست برای دنیای زودگذر پشت حکم و دستور خدا کنید

عزیزم هر کانال ازدواجی معتبر نیست......من خودم به شخصه فقط یک کانال ازدواج معتبر دیدم، که اون هم بای ...

بمنم میگین کانال شو ممنون میشم

خب آیدی رو عوض میکردی 😐

عوض کردم گفتم بیخیال دیگه مهم نیست گرفت کلا بنرهارو پاک کرد از سرشب دارم بهش پیام میدم مشکلتون چیه سر یک آیدی اینهمه بحث بی مورد راه انداختی چرا بنرو پاک کردین 

چطوری به فضای مجازی اعتماد دارین آخهچله گرفتین؟

۴٠روز ذکر یا دعایی رو بخونیم آره قبلا انجام دادم

در خواست دوستی می دهم قبول کن آیدی کانال را بفرستم....

قبول کردم 🥰

۴۰روز پشت سر هم سوره یس و طه پریود شد هم منتظر باشه تموم بشه باز بخونه تا ۴۰ روزش تموم بشه

یعنی پشت سرهم چهل روز رو نخونه اگر یکهفته مشکل شرعی داره 

بعدش بخونه من خودم چله میخوندم اونروزا هم میخودنم 😔پس اشتباه بوده حرم زنگ زدم گفت عیب نداره که

یعنی پشت سرهم چهل روز رو نخونه اگر یکهفته مشکل شرعی داره بعدش بخونه من خودم چله میخوندم اونروزا هم م ...

ببین شروع کن بخون حدود مثلا ۲۵ روز بعدش میبینی پریود شدی نخون 

بذار تموم بشه پریودیت 

ادامه بده خوندنت رو تا ۴۰ روزت کامل بشه