2777
2789
عنوان

پشمامم ی کاربر میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لحجه زمانی هست که شما متوجه بشی الان این جمله لری و ترجمه کن اگه میگی لحجس!هنه ناوردسه ایه ویاوردسه ...

من لیسانس ادبیات فارسی دارم و میدونم که لری زبان نیست میتونی تو گوگل هم سرچ کنی تا اطلاعاتت بره بالا و اینکه لهجه رو با این ح نمینویسن

من لیسانس ادبیات فارسی دارم و میدونم که لری زبان نیست میتونی تو گوگل هم سرچ کنی تا اطلاعاتت بره بالا ...

من خودم اطلاعاتم کامله 

منم نگفتم لری به زبان ثبت شده گویشه و داره کیبورد دومنی لری ساخته میشه و در حال ثبته تا چند سال پیش رو چون لری خودش کلی لحجه و گویش داره منم برای اطلاع شما گفتم 

لحجه چیزی هست مثل اصفهانی یا مشهدی که همون فارسی باشه فقط در صحبت کشیده تر بشه اما در لری بیشتر ار ۹۸۰۰ لغت ترجمه شدنی وجود داره و داره ثبت میشه 

از تبار زاگـرس وکاسیـت ،فرزند لُـــرستانـــے🐚🕊https://abzarek.ir/service-p/msg/2307486 ناشناسمم

عربی و مردم عرب رو خیلی دوست دارم. اینجا دوستان عرب زیاد پیدا کردم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

اینتی العربیه عینی؟

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی