2777
2789
عنوان

خیلی بهم برخورد حق دارم یا نه

94 بازدید | 6 پست

دخترخالم چندوقت پیش به شوخی یه لفظی درمورد شوهرم به کاربرد من بهم برخورد و دیگه باهاش سرسنگین شدم دیگه اون صمیمیتمون ازبین رفت وتموم شد کاملا مثل غریبه ها شدیم باهم سلامم به زوور اگه مجبور میشدیم به هم میکردیم

خلاصه دیروز تو مهمونی مامانم بهم گفت نکن زشته دو کلمه باهاش حرف بزن و اینا منم رفتم سمتش گفتم پسرکوچولوت شبیه خودته اونم اصلا برنگشت نگاه کنه گفت هوووم به پسرشم گفتم اسم اسباب بازیت چیه و این حرفا که هممون به بچه کوچولوها میزنیم. اونم اصلا واکنشی نداشت بعدم نشست با یکی دیگه شروع کرد بگو بخند. 

من کار  مژه انجام میدم داشت به اون شخص میگفت اره مژه هامو اکستنشن انجام دادم خیلی خوب شده و...

حس حماقت و خاک برسر بودن بهم دست داد

🤍🐼🥥

دختر خاله بود و نبودش هیچ فرق  مهمی تو زندگیت نداره 

پس کات وسلام

چون کسیکه حرف دهنش نمیفهمه اونم برای یک مرد...برای صمیمیت ادم درستی نیست

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ناراحته از دستت فکرش نمیکرده خرف بدی زده باشه که یهو باهاش غریبه بشی اما اهمیت نده دیگه سمتشم ن ...

اون موقع که اون حرفو زد متوجه شد ناراحت شدم خواست جمعش کنه ولی من دیگه محل ندادم اونم فاصله گرفت 

ما رفت و امد هم داشتیم باهم کلا ارتباطو بعداز اون جریان قطع کردم

🤍🐼🥥
دختر خاله بود و نبودش هیچ فرق مهمی تو زندگیت نداره پس کات وسلامچون کسیکه حرف دهنش نمیفهمه اونم برای ...

درسته ما رفت و امد زیاد داشتیم بعد اون قضیه کلا ارتباطو قطع کردم

🤍🐼🥥