2777
2789

کسی مثل من بوده

دقیقا شبیه کسایی شدم که معتاد بودن و دارن ترک میکنن😔

خیلی عجیب شدم همش حالم بده تپش قلب بیقرارم بی تابم میخوام یه راهی پیدا کنم برم سمتش ببینمش باهاش حرف بزنم وقتی میفهمم نمیشه حالم بد میشه حالت تهووع تپش قلب شبا خوابم نمیبره صبحا با تپش قلب و استرس از خواب میپرم

خیلی وحشتناکه به دیقه هم از ذهنم بیرون نمیره

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من اینجوری بودم یادمه حتی دکتر قلب رفتم انقدر حالم خراب بود سعی کن رو خودت کار کنی

واقا توهم مث من بودی؟میشه بیشتر توضیح بدی؟

روانپزشک بنظرت برم یا متخصص قلب؟

دعا کنید برام کسی که عاشقشم برگرده و عروسی کنیم!کاش خدا هیچ ارزویی و برای هیچکس حسرت نکنه..💔😔کاش صلاحم با خواسته ام یکی بشه!

واقا توهم مث من بودی؟میشه بیشتر توضیح بدی؟روانپزشک بنظرت برم یا متخصص قلب؟

اره رفتم دکتر قلب بهم دارو داد  البته قبلش اکو و نپار قلب اینا گرفت 

حتما برو روانپزشک یا روانشناس  خییلی کمک میکنه 

من یه دوره ام دوره های سوده هروی زندگی سالم گرفتم اونم خیلی بهم کمک کرد 

اره رفتم دکتر قلب بهم دارو داد البته قبلش اکو و نپار قلب اینا گرفت حتما برو روانپزشک یا روانشناس خ ...

چقدر از ماجرا گذشت که تونستی مث قبل شی و حالت بهتر شد ؟

جدی اگه منظورت پارتنره بعدا میفهمی ی برد بزرگی تو زندگیت بوده اینو بعدا میفهمی!

نامزد کردیم ..

عزیزم فرایند طبیعی هست ازش نترس

این قسمتی از سوگ بعداز جداییه

ولی اگ از ۳ماه بیشتره یا بیشتر شده حتما حتما حتما ب روانشناس مراجعه کن اگ روانشناست تشخیص داد دارو احتیاج داری حتما ی روانپزشک خوب هم برو

عزیزم فرایند طبیعی هست ازش نترساین قسمتی از سوگ بعداز جداییهولی اگ از ۳ماه بیشتره یا بیشتر شده حتما ...

ممنونم عزیزم پس روانپزشک حتما میرم

چقدر از ماجرا گذشت که تونستی مث قبل شی و حالت بهتر شد ؟

خیلی یه شش ماه که اصلا خودم نبودم بعد اون خیلی خودمو سرگرم کردم و بدیش این بود که ما همکار بودیم بعد شغلم و عوض کردم و دوستای مشترک حذف کردم بعد دو سال تونستم با یکی دیگه برم تو رابطه اونم شکست خوردم ولی اون موقع با سوده هروی اشنا شدم خیلی شرایطم بهتر بود و شاید باورت نشه بعد چند ماه عشق اولم برگشت و الان همسرمه 

خیلی یه شش ماه که اصلا خودم نبودم بعد اون خیلی خودمو سرگرم کردم و بدیش این بود که ما همکار بودیم بعد ...

ولی من اون موقع کسی بهم نگفت برو تراپی و خودم سنم کم بود این چیزا ام مد نبود  کم کم بورس شد

خیلی یه شش ماه که اصلا خودم نبودم بعد اون خیلی خودمو سرگرم کردم و بدیش این بود که ما همکار بودیم بعد ...

یعنی با همون ادمی که حالت بخاطر ش بد بود الان ازدواج کردی

خوشبخت باشی عزیزم

برای منم دعا کن اگه میشه برگرده..

یعنی با همون ادمی که حالت بخاطر ش بد بود الان ازدواج کردیخوشبخت باشی عزیزمبرای منم دعا کن اگه میشه ب ...

اره با همون 😅 خودتو بسپار دست خدا  یعنی به من ثابت شده همه چی از قبل برنامه ریزی شدست    سخت نگیر 

برو سایت زندگی سالم فایل جدایی پیدا کن گوش کن