2777
2789

امروز فهمیدم یکی از دوستام که راهنمایی با هم بودیم و بعد اتفاقی دانشگاه هم کنار هم بودیم برای دبیر تربیت بدنی قبول شده دختر خیلی پرتلاشی بود ولی درس زیاد نمی‌خوند خیلی هم انرژی مثبت بود همش امیدوار به آینده بود شوهر خیلی خوبی هم داره که به شدت حمایتش می‌کنه واقعاً براش خوشحال شدم و در کنارش چقدر غبطه خوردم که ای کاش منم استخدام بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال خودم جررررر دادم نمره کتبیم شد ۳۰۰قبول نشدم الان تصمیم گرفتم ازمون کاراداری شرکت کنم خدا ک ...

ایشالله عزیزم منم نمی‌دونم دوستم چطور قبول شده . کلا خیلی انرژی مثبت بود 

تو رشتت چیه میخوای کدوم ازمون ثبت نامکنی

من آموزش ابتدایی هستم فقط میتونم همین آزمون بدم چون آموزش ابتدایی خوندم برای اداره جات هم نمی‌تونم آزمون بدم فقط آموزش ابتدایی

ولشون کن تو غصه نخور تو هم راحت بشین خودت خسته نکن

سعی میکنم بی خیال شم...ولی واقعا دبیر تربیت بدنی نه بین بچه ها نه بین بقیه دبیران احترام نداره همه فکر میکن یه آدم بیکار الکی حقوق بگیره.