2777
2789
قرص جلوگیری رو باید هرشب از پنجم پریودی تا ۲۱ روز بخوری چه رابطه باشه چه نباشه ، ولی اورژانسی واسه ه ...

من قرص آل دی تابحال مصرف نکردم 

الان با فاصله یک روز دو بار اورژانسی بخورم مشکلی داره؟

طبق تاریخ پریودم اصلا بخورم یا نه

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا۷۲ساعت بعدش میتونی قرصو مصرف کنیولی بهتره همون لحظه بخوری.وچون که ۲روز مونده بوده به موعد پریودیت ...

خب من الان برای دومین رابطم اورژانسی بخورم یا نه؟

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
نمیدونم دلیلش چیه خودمم دوست ندارم فعلا بچه بیارم دخترمم دلم براش میسوزه

فک میکنم دلیلش پابند کردن توعه ،شاید بخاطر دعواهاتون میترسه ول کنی بری میخواد سرت رو گرم کنه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
فک میکنم دلیلش پابند کردن توعه ،شاید بخاطر دعواهاتون میترسه ول کنی بری میخواد سرت رو گرم کنه

نه فکرنکنم چون خیی اذیتم کرده خیلی کارا وبی احترامی ها به خودم خانادوم کرده ولی من خر بخاطر دخترم نرفتم