2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت بچه دوس داره؟

نه اصلا الان یه دختر داریم به خدا اصلا براش اهمیت قائل نیست تو حاملگی هر چی دلم میخواست رو برام نخرید همش با دعوا وجنگ گذشت الانم اصلا رابطش با دخترم خوب نیست 

اخه شوهرم میخواد من نه چون اخلاقش اوکی نیست فعلا خیلی قهر میکنه اصلا حواسش به من نیست اگه بخوام قرص ...

باقرص اورژانسیم احتمال  بارداری وجود داره 

واینکه این قرص یکسری معایبم داره و یکیش اینه باعث ایجاد کیست میشه

بحای این باهمسرت صحبت کن قانعش کن

گناهو غیر گناهشو نمیدونمولی مصرف بیش ازاندازه ی قرص برای باردارشدنت درآینده مضره.

عزیزم میشه به سوالم جواب بدی 

من ماه پیش ۱۹ شهریور پریود شدم 

پنجشنبه شب ۱۷ مهر ماه رابطه محافظت نشده داشتم و روز شنبه اورژانسی خوردم 

بعد امشب هم رابطه محافظت نشده داشتم دوباره  قرص بخورم ؟

دارم دیوونه میشم😭

پریود هم نشدم چند روز از موعدم گذشته 

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
باقرص اورژانسیم احتمال بارداری وجود داره واینکه این قرص یکسری معایبم داره و یکیش اینه باعث ایجاد کی ...

اصلا قانع نمیشه تازه بهش میگم بزار یکم باهم مچ بشیم بعد ماهمش یا قهریم یا دعوا بچه چه گناهی کرده واینکه اصلا نمیدونه من هستم یانه براش مهم نیست

اورژانسی نخور ،جلوگیری بخور

جلوگیری چیه ؟

چه فرقی با اورژانسی داره؟

میشه پست قبلیم رو بخونید با توجه به اون راهنماییم کنید🙏🥲

شازده کوچولو👶: شنیدم ادما از دور قشنگن،از چقدر دور؟  روباه🦊:از خیلی دور یعنی جایی که اصلا نبینیشون:) ️
نه اصلا الان یه دختر داریم به خدا اصلا براش اهمیت قائل نیست تو حاملگی هر چی دلم میخواست رو برام نخری ...

خب پس همسرت بچه برای چیشه وقتی به دخترت توجهی نداره؟

جلوگیری چیه ؟چه فرقی با اورژانسی داره؟میشه پست قبلیم رو بخونید با توجه به اون راهنماییم کنید🙏🥲

قرص جلوگیری رو باید هرشب از پنجم پریودی تا ۲۱ روز بخوری چه رابطه باشه چه نباشه ، ولی اورژانسی واسه همون شب رابطه اس و فرقش اینکه ضرر اورژانسی خیلی شدید تره و سالی دوبار بیشتر نباید مصرف بشه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
خب پس همسرت بچه برای چیشه وقتی به دخترت توجهی نداره؟

نمیدونم احساس میکنم برای اذیت بیشتر منه میدونه من بچه دوست دارم اخلاقشم اوکی نیست شاید تو فکر خودش میگه اگه خواست بره بچه ها رونمیدم تا اذیت بشه

عزیزم میشه به سوالم جواب بدی من ماه پیش ۱۹ شهریور پریود شدم پنجشنبه شب ۱۷ مهر ماه رابطه محافظت نشده ...

تا۷۲ساعت  بعدش میتونی قرصو مصرف کنی

ولی بهتره همون لحظه بخوری.

وچون که ۲روز مونده بوده به موعد پریودیت وقرصو همون تایم خوردی،موعدتو به تاخیر انداخته

حالا برای بعضیا دیر و برای بعضیا پریودی زود اتفاق میفته 

چرا نخورم اورژانسی ال دی تا حالا نخوردم

اورژانسی مضرر تره ،بعدم هر روز که نمیشه اورژانسی خورد ،اورژانسی اسمش روشه فقط مواقع اورژانسی سالی یکی دوبار، شوک شدیدی به هورمون ها وارد میکنه ولی جلوگیری روتینه و کم خطر تر ، هر وقت هم رابطه داشته باشی خیالت راحته 

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂