بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حسرت عشق و محبت ندارم عقده غذا و فلانم ندارم خانوادم درحدی ک داشتن برام فراهم کردن دمشون گرم
اما تو بچگیم زیاد با بابام راحت نبودم معذب بودم الان خیلی راحتم باهاش ،عقده نیستااا اما برام تجربه شد خودمم الان دختر دارم میدونم چه روحیه ایی داره چیا باید براش فراهم کنم
حسرت لباس خوب کیف و دفتر و مانتو هر سال خدا اول مهر شاگرد زرنگ کلاس استرس بی پولی دیگه چی بگم ولی الان نمیزارم دخترم مثه من حسرت بخوره هر پنج سال و حاضر و آماده با خوشحالی لوازم التحریری که دوست داشته خریدیم خودمم کیف کردم
کاش امروزمان دیروز و فردایمان امروز نباشد تکراریست این زندگی
استارتر، من الان تبدیل شدن به همین مامانی که ازش گله کردی. اما دلیل داره. خیلی باگذشت و مهربون بودم. اما دخترم که13سالشه، منو دیگه آدم حساب نمیکنه. دیگه سوارم شد. میگن.، خوبی که از حد بکذرد، نادان خیال بد کند. حال و روز منه. بمیرمن یکی یه قاشق آب دستم نمیده..دیگه ازش سرد شدم. به شدت از چشمم افتاد
بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
من مامانم قابل اعتماد نیست سر همین نتونستم خیلی از راز هامو بهش بگم ولی بابام صددرجه بهتر از مادرم بوده
اخلاق بد پدرمم هم اینکه به ادم های غیر خانواده بیش از حد اهمیت میده که همین قضیه رو اعصاب خانواده میره
زندگی مینیمالیستی چجوریه؟ یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰
چرا خببببب بعدم بگمبچت نوجوان شده و دست خودش نییییست بچه ها دیووته میسن تو نوجونی
به شدت گستاخ شده. من اینطور تربیتش نکردم. باورم نمیشه این طوری شده باشه بچه م. انقدر باهاش حرف زدم، توضیح دادم، با هر زبونی، اما نفهمید. خیف جوونیم که به پاش ریختم
بعضی سختیا آدم رو قوی نمی کنن،پیر می کنن!!!حناجان سابقم.قطع دسترسی شدم
با اینکه واقعا خودم خیلی بد رفتار و پرخاشگر و عصبی ام ولی حسرتی نذاشتن تو دلم بمونه
ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوریها و برنامهها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.