2777
2789

شوهرم به مادرش یک میلیارد برای خرید خانه دوم کمک کنه که این مبلغ من خانه مادرشوهر فهمیدم به من گفته بود سیصد میلیون کمک کردم منم از خانه مادرش اومدم بیرون باهاش بحثم شد اونم گفت تو مسایل خصوصی من دخالت نکن دلم بخواد دومیلیاردم کمک میکنم به نظرتون حق با من یا شوهرم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک میلیارد نذارید بمونه تو حساب بهتر ازین به بعد یه فکری ب حال پولایی ک میاد تو حساب بکنی 

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم