2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه ده روزی مامانم اومد....بعد رفت ...و من موندم با یک نوزاد ...با حال بد و بیماری شدید‌...شکر خدا گذ ...

تا چند وقت اذیت میشی؟؟ مثلا این شب بیداریها تا چند ماهگی ادامه داره؟ 

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز
از اول تنها بودی؟

بله،مادرم و مادرشوهرم مشکل اعصاب دارن نمیتونستن بچه وگریه هاش تحمل کنن خواهرام هم یکیش راه دوره،یکیشم ی شب توبیمارستان پیشم بود شوهرش دعواش کرده بود،گفتم مزاحم کسی نشم،توخونه خودم تنهای تنها

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
تا چند وقت اذیت میشی؟؟ مثلا این شب بیداریها تا چند ماهگی ادامه داره؟

تا از شیر شب نگیری همینه...من هشت ماهگی از شیر شب گرفتمش ...حالا بچه من هم شیر خودم رو میخورد هم شیر خشک...نصف شب پا میشدم شیر خشک درست میکردم و شیر خودم رو هم میدادم...خیلی جفا بود...البته اونقدر خسته میشدم که خواب عمیق میرفتم تا دوباره گریه کنه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

منم همینجوریم چون شهر دورم

من فقط ده روز اول نامادریم و خواهرم پیشم بودن دیگه ازروز دهم ک جشن گرفتیم همه رفتن خونه هاشون من موندم و دخترم و هزاااااارویک داستاناش ک الان ۹ ماهشه.

شوهرمم شبکاره هیچ کمکی ای ندارم.

حتی خرید و کارای بیرون و بانکی و اداری و خونه داریم باخودم درکل عادت میکنی نگران نباش اولش سخته ولی رامیفتی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
من فقط ده روز اول نامادریم و خواهرم پیشم بودن دیگه ازروز دهم ک جشن گرفتیم همه رفتن خونه هاشون من مون ...

چند سالتون بود بچتون دنیا اومد؟ زایماناون طبیعی بود یا سزارین؟ 

بنظرم خیلی قوی بودین

⛔⛔ درخواست دوستی ممنوع⛔⛔حتی برای شما دوست عزیز
منم همینجوریم چون شهر دورم

من هم دورم هم خانواده خودم قطع رابطن

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

چند سالتون بود بچتون دنیا اومد؟ زایماناون طبیعی بود یا سزارین؟ بنظرم خیلی قوی بودین

۳۳

سزارین خداروشکر زایمانم عالی بود دکترم خیلی خوب بود ازروز اول از بیمارستان سرپابودم کلا نخوابیدم خیلی خوب بود.

بله من از ۱۶سالگی ب لطف داشتن نامادریم خودم مستقل بودم و سختی زیاد کشیدم عادت دارم.

حتی حامله بودنمم داستان داره بعد ده سال و دوتا کورتاژ خداابنوبهم داد

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون