الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به احتمال زیاد میتونن درستش بکنن ولی خوب مطمین شو ازاین قضیه وهم ببین هزینش میصرفه یانه شاید بری نوشو بخری بهتر باشه
کاربر خانوم هستم ،خانمهایی که برای بچه دار شدن میخوان اقدام کنن حتما تحت نظر پزشک طب سنتی باشند و از غذاهای سالم و حتی الامکان ارگانیک استفاده کنن حتی داروهای ساده مثل استامینوفن و قرص آهن رو بدون صلاحدید این پزشک استفاده نکنن چون اینها ضررهایی برای جنین دارد چیه مسیله ی دیگه اینکه جنگ غزه و جنگ دوازده روزه ذات خیلیا رو آشکار کرد همونها که همیشه ایران ایران میکردن ولی در کنار نتانیابو و ترامپ کودک کش ایستادن همونهاکه از کشته شدن کودکان در غزه و هم از حمله به ایران ابراز خوشحالی کردن و از جنایات این حیوانات به عنوان پیروزی یاد میکنن فقط ذات واقعیشون آشکار شد که واقعا جای تأسف داره و اینکه شما دوست عزیز برو بشین در مورد مسایل مختلف بیشتر فکر کن سواد رسانه ایتو ببر بالاتر تا عاقبتت بخاطر کینه توزی و تفکرات ضد انسانی و ضد الهی خراب نشه