میفهمم چی میگی اما اگه دوستت داره چشم و دل پاکه انسانه اون به دنیا می ارزه
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هست اما اهل گفتگو نیست مگر مواقعی که دغدغه ای نباشه و کانلا شرایطش خوب از همه لحاظ باشهخیلی غیر منطق ...
فقط اینو بگم بهت من مشکل تو رو چندین سال داشتم اما فهمیدم هیچ کس مث شوهرت نمیشه و پدر بچه هات تمام مردا ویژگی های بد و بدتر دارن ویژگی شخصیت شوهرتو یا من خییلی خوبه قدر زندگیتو بدون عزیز
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
چه اشکال دارهما از اون طلاق های دعوایی نمیگیریمبه خاطر بچه هام دو سه سال دیگه صبر میکنم
چند سالتونه خودتو بچه هات؟