2777
2789
عنوان

دیوونه شدم توی این کلاس🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو زنگ های ورزش همیشه تنها میشینیم با اون دوست عوضیم

الهی

خوب تنها باش

این خودش بهم چسبیده 

من تنهایی برام راحتتره ولی وقتی کنارمه نمیتونم بخونم😭

چقدر بدچشونههعییی توهم کمی شبیه من شرایطتت

نمی‌دونم چه مرگشونه فقط همیشه باهامون دعوا می‌کنن بعد با دوستم بدتر هم رفتار میکنن یبار سیلی زدن بهش و تهدیدش کردن که به کسی نگه و اونم نگفت و کلا اونقدر بهمون فش و بد و بیاره گفتن حتی اونایی که تازه اومدن رو هم به سمت خودشون کشیدن و از ما بد گفتن دعا کن امسال زود تموم شه دیگه نمی‌دونم چیکار کنم معاونت هم کمکی نمیکنه

الهیخوب تنها باشاین خودش بهم چسبیده من تنهایی برام راحتتره ولی وقتی کنارمه نمیتونم بخونم😭

ببین قبول دارم حرفتو ولی واقعا نمیشه…

تو فعالیت ها مجبورم با یه نفر باشم بالاخره تنهای تنها هم نمیشه

نههههه نه بخداااا نکن تورخدا اشتباه مامانمو تکرار نکننن

مامانت چیکار کرده؟

ببین من دارم توی این کلاس واقعا نابود میشم...

تابستونم نخوندم ک بگم قبول میشم و به رشته خاصیم علاقه ندارم متاسفانه 

۶ ماه دیگم مدرسم تمومه

نمی‌دونم چه مرگشونه فقط همیشه باهامون دعوا می‌کنن بعد با دوستم بدتر هم رفتار میکنن یبار سیلی زدن بهش ...

توهم ۱۲ همی؟

بهشون محل نده و روبرو نشو باهاشون ولتون میکنن

من دبیرستان تو دوتا مدرسه بودم 

رشتم هم ریاضیه

اتفاقا انسانی ها اصلا پایه نبودن و چاپلوس بودن حتی روانی در حدی که چندبار سطل اشغال خالی کردن رو هم یه بار جوری دعوا کردن اورژانس اومد مدرسه یکسره دعوا داشتن 

ریاضی ها چون کمترن اتحادشون بیشتره و تجربی ها خیلی هاشون بچه های خوبی بودن کلا بچه های ریاضی و تجربی ها باهم خوب بودن 

هعییی کسی دیگه ای نیست؟

نه فقط منم حتی همین دوستمو هم بخاطر اینکه با من رفیق شد اذیت میکنن قادری میکنن یه چند بار بهش گفته بودن ازم جدا بشه ولی چون این هم رفیق نداره مثل من مجبوریم هر دومون بمونیم با هم🫠

من دبیرستان تو دوتا مدرسه بودم رشتم هم ریاضیهاتفاقا انسانی ها اصلا پایه نبودن و چاپلوس بودن حتی روان ...

بهرحال توی مدرسه ما اینطوریه..

کاش نمیومدم این رشته

چقدر حالم این سه سال بهتر بود..چقدر کمتر استرس داشتم

دوست دارم فقط امسال تموم بشه..

نه فقط منم حتی همین دوستمو هم بخاطر اینکه با من رفیق شد اذیت میکنن قادری میکنن یه چند بار بهش گفته ب ...

دلیلشون چیه

والا ما ک قلدر نداشتیم هیچوقت