2777
2789
عنوان

دیوونه شدم توی این کلاس🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 37 پست

ولی از من میشنوی همین کلاس خیلی بهتر از ازدواجه فکر کن یه لحظه خدای نا کرده فامیل شوهرت یا خود شوهرت یه همچین آدمایی باشن و مجبور شی تا آخر عمرت عذاب بکشی و سر کنی… میدونم سخته ولی تحمل کن ازدواج هم چیز خاصی نیست واقعا سعی کن رو درست تمرکز کنی با اینکه میدونم خیلی خیلی سخته❤️‍🩹💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهرحال توی مدرسه ما اینطوریه..کاش نمیومدم این رشتهچقدر حالم این سه سال بهتر بود..چقدر کمتر استرس داش ...

تو هر مدرسه جو متفاوته من صرفاً جو مدارسی که بودم و گفتم 

مدرسه هایی که بودم جوش داغون بود بهترین سال یازدهمم بود تعداد کم و پایه ۱۲ هم خیلی زیاد شدیم جو کلاس خراب شد 

منم سه سال دبیرستانمو اصلا دوست نداشتم و هیچ خاطره ی خوشی ندارم حتی امسال که مدرسه نمیرم یک ذره هم دلم تنگ نشده 

چشم بهم بزنی تمومه طولانی میگذره ولی میگذره و تموم میشه ولی باید خوب تموم بشه بخون تلاشتو بکن جو کلاس بیخیال شو و رو خودت تمرکز کن 

موفق و سلامت باشید 

مامانت چیکار کرده؟ببین من دارم توی این کلاس واقعا نابود میشم...تابستونم نخوندم ک بگم قبول میشم و به ...

مامانم برا فرار از درس رفت ازدواج کرد،الان خودشو دو تا بچه رو باهم بدبخت کرده بخدا

حق داری میدونم سخته،درک میکنم خودمم تواین شرایط بودم،،ولی خب از چاله نپر تو چاه توروخدا 

میدونم در حایکاهی نیستم که بخام کسیو نصیحت کنم،ولی خب این صرفا یه خواهشه

مامانم برا فرار از درس رفت ازدواج کرد،الان خودشو دو تا بچه رو باهم بدبخت کرده بخداحق داری میدونم سخت ...

چرا بدبخت کرد؟

مگه اینایی دیر ازدواج میکنند بچه هاشون خوشبختن؟

هیعیی علاقه ندارم به درسا

ولی از من میشنوی همین کلاس خیلی بهتر از ازدواجه فکر کن یه لحظه خدای نا کرده فامیل شوهرت یا خود شوهرت ...

حالا قرار ک نیس همین فردا شوهر کنم😂😅

کلاسو میتونن تحمل کنم ..جدیدا

ولی خوب هدفی ندارم و...

یجوری گم شدم

نیاز دارم با یکی حرف بزنم

تو هر مدرسه جو متفاوته من صرفاً جو مدارسی که بودم و گفتم مدرسه هایی که بودم جوش داغون بود بهترین سال ...

دقیقا منم خاطره خوشی ندارم

و سال یازدهمم بدک نبود

چرا بدبخت کرد؟مگه اینایی دیر ازدواج میکنند بچه هاشون خوشبختن؟هیعیی علاقه ندارم به درسا

چون با یه ازدواج از رو عقل بچگونش بعدشم زپد بچه دار شدن،زندگی خودشو منو خواهرمو با هم تباه کرد،الانم راه برگشتی وحود نداره

احتمال خوشبحتیشون خیلییی بیشترهههع،بابا ادمی که دیر ازدواج کنه عاقلانه تصمیم میگیره،اونایی که زود ازدواج میکنن از رو دلشون تصمیم میگیرن