2777
2789
عنوان

بلدرچین مجلسی چجوری میپزید

279 بازدید | 31 پست

بلدرچینو چجوری درست میکنید اصلا ؟اولین باره میخوام درست کنم دستور بدید ممنون♥️

ساعتی میزان اینی،ساعتی میزان آن.   یک نفس میزان خود شو تا شوی موزون خویش

یه فیلم از آشپز شمالی دیدن هم مثل شکم پری درست کرد هم اینکه نیم پزمیکرد و سرخ کردنی و گذاشت کف برن و ته دیگ بلدرچینی شد.

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

مگه مجلسیه؟ 

واسه خودتون درست کن همه پسند نیست

😅😅😅زندگیم الان بین 2 بیت شعر گیر کرده سعدی میگه:  برخیز و مخور غم جهان گذران ، تا پا میشم  حافظ میگه: بنشین و دمی به شادمانی گذران  فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی روشن بشه😅😅😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه مجلسیه؟ واسه خودتون درست کن همه پسند نیست

برای مهمون نیست برای خودمونه دستور مجلسیشو گفتم

نپختم تابحالولی یه توصیه دوستانه برای مهمون غذایی که نپختی و اولین تجربه ته انتخاب نکن

برای مهمون نیست منظورم دستور مجلسیش بود

مامانم وقتی بخوان درست کنن توی ادویه ها و پیاز و آبلیمو مزه دار میکننبعد توی جوجه گردون میپزنمن خودم ...

البته نوصیه میکنم به عنوان غذای اصلیتون نباشه

چون همه نمیپسندن

حتما کنارش غذای دیگه هم بزارید

مامانم وقتی بخوان درست کنن توی ادویه ها و پیاز و آبلیمو مزه دار میکننبعد توی جوجه گردون میپزنمن خودم ...

وای چرا؟!بدمزست؟

البته نوصیه میکنم به عنوان غذای اصلیتون نباشهچون همه نمیپسندنحتما کنارش غذای دیگه هم بزارید

باشه ممنون عزیزم 

من اول ادویه میزنم سرخ میکنم بعد یه پیاز سرخ میکنم توش یه نوک قاشق رب گوجه و یکم رب انار میریزم با ته استکان آب بلدرچینارو می‌چینم توش درش می‌ذارم زیرش کم کم میکنم تا بپزه

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

وای چرا؟!بدمزست؟

من لب نزدم حقیقتا

واقعا یادش میفتم چندشم میشه

ولی بعضیا از جمله مامانم عاشقشن

حتی پسرم کوچولو بود مامانم تخمش رو واسش میپختن یا عصاره میگرفتن از خودش توی سوپ پسرم میریختن

چون خیلی مقویه