2777
2789

خسته شدم ولی راهی ندارم

جز با پا نمی‌خوابه

چند بار تلاش کردم

چیکار کنم خودش بخوابه ؟

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتر لخازه فقط هر جور شدهبچم تا ۶سالگی رو پا بود

وای نه خیلی سخته

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بهتر لخازه فقط هر جور شدهبچم تا ۶سالگی رو پا بود

سنگینه زانو هام داره می‌شکنه😭😭

ما نه تنها یه لیوان داریم تو گونی برنج زندگی میکنه :)) بلکه یک عدد جورابم داریم رو شیر حموم زندگی میکنه:)) 🚶‍♀️🚶‍♀️ میشه برای حاجتم دعا کنی؟ 

چاره داری ولی تحمل نداری 

تحمل نق و گریه و چند روز بی قراری 

بچه سه ساله از آب و گل در اومده دیگه 

دختر منم سه سالشه جدا از من یک ساله تنها می‌خوابه فقط میگم شب بخیر و تمام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
کم کم ترک عادتش بده. بخوابونش بغل دستت. براش سعری چیزی بخون تا چرتش بگیره

یکی انرژیها فقط کافیه ولش کنم 

نمیاد سر جایش فقط بور بپر

تنها راهش تحمل گریه هاشه یه هفته خودشو کشت از گریه نباید بندازی زو پا میدونم خیلیییی سخته چون خودم بچه دارم میفهمم ولی واقعا جز این راهی نیست

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بزارش زمین پشتش ماساژ بده تا خوابش ببره یه مدت این کار کنی عادت میکنه

مشکل اینه اصلا زمین نمی‌مونه ,فرار می‌کنه