2777
2789
عنوان

نظر عجیب شوهرم

299 بازدید | 22 پست

یه اشنایی داریم که دست به خیره و همه کاری میکنه بعد یه چند باری زندایی هم ازاد کرده 

به شوهرم زنگ زد گفت فلانی تو که میدونم دستت به دهنت میرسه بیا یه کاری برای اخرتت کن 

شوهرم گفت چشم حاج اقا هر کاری از دستم بربیاد انجام میدم اونم بهش گفته بود یه کسایی تو زندانن که بدهی خیلی کمی دارن حتی هستن کسایی که برای 5میلیون زندانن حیف نیست زندان باشن 

بعد شوهرم گفت اخه حاج اقا 5 میلیون پول دوبار دوبار سوپر رفتن برای خورد و خوراکه اگه شما میگین چشم ولی مردی که بیرون بوده و 5 میلیون نتونسته در بیاره فردا از زندان ازاد بشه چی میخواد بخوره؟ همون جا بمونه هم جا خواب داره هم صبحانه نهار شام😐

حالا قرار شد به خیره ش کمک بکنه ولی برای ایتام 

اما حالا دارم فکر میکنم چیز بدی هم نگفته نظر شما چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی گاهی بعضی ادمها یکدفعه میخورن زمین،شاید اونیکه به فرض پنج میلیون بدهکاره یکدفعه به اینجا رسیده یابیماره یا هزاران دلیل

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
مثلا شما باید مطمئن بشید که کسی که ازاد میشه، بعدا چی میخوره چی میپوشه چجور زندگی میکنه؟ تضمین میخوا ...

عزیزم 5میلیون به قول شوهرم پول دو بار سوپر رفتنه 

این اقا همون اول که حکم جلبش رو نگرفتن وقت داشتع پول بده و نداشته حالا هم بیاد بیرون میخواد چیکار کنه؟ 

میدونی گاهی بعضی ادمها یکدفعه میخورن زمین،شاید اونیکه به فرض پنج میلیون بدهکاره یکدفعه به اینجا رسید ...

نه عزیزم کسی که ورشکست میشه یه دفعه چند میلیارد بدهی میاره بالا 

عزیزم 5میلیون به قول شوهرم پول دو بار سوپر رفتنه این اقا همون اول که حکم جلبش رو نگرفتن وقت داشتع پو ...

ما که نمیتونیم بریم ته و توی زندان رفتنش و دربیاریم، ولی میدونیم حتما قبل زندان ،اوضاع بدی داشته، ما نمیتونیم حکم بدیم چون ۵ میلیون نداشته ، پس بمونه اون تو بهتره!!!