2777
2789

از شنبه هفته آینده به طور جدی شروع کنم بخونم میتونم پزشکی دولتی دانشگاه شیراز قبول بشم؟ 

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امسال نتیجت چطوربود

تازه میخوام بعد چندسال کنکور بدم 

علوم ازمایشگاهی قبول شدم ولی باز امسال میخوام بخونم

زیبایی و اعتماد بنفس و مدافع حقوق زنان و موفقیت اگه آدم بود : شیما کاتوزیان🎀>>> هیترا و مخالفاش : پیک می ها، توسریخورا، و نرهای سست عنصر 

تازه میخوام بعد چندسال کنکور بدم علوم ازمایشگاهی قبول شدم ولی باز امسال میخوام بخونم

هیچ کاری نشد ندارع توکل کن به خدا تمام تلاش تو بکن به حرف هیچکس هم گوش نکن از گوشی هم فاصله بگیر 

و البته به توانایی خودت و انگیزت هم نگاه کن ک وسط سال کم نیاری خدایی ناکرده

تو میتونی🫠💗

هیچ کاری نشد ندارع توکل کن به خدا تمام تلاش تو بکن به حرف هیچکس هم گوش نکن از گوشی هم فاصله بگیر و ا ...

مرسی عزیزم حتما

شاگردم متولد سال ۶۰ هست دیروز خبر قبولی پزشکیش رو به من داد. شما حتما جوونید پس شک نکنید که می تونید. البته ایشون ۲سال جدی خوند. پارسال رتبه ش ۱۳هزار شد نذاشت به حز پزشکی واسش انتخاب کنم.خودمم  بعد سالها اراده کردم و خوندم و قبول شدم. الان سالهای آخر پزشکی ام. 

شاگردم متولد سال ۶۰ هست دیروز خبر قبولی پزشکیش رو به من داد. شما حتما جوونید پس شک نکنید که می تونید ...

به نظرتون کسی ک ۷ سال دور بوده از صفر الان شروع کنه امسال میتونه رتبه زیر دو هزار بیاره؟

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤