2777
2789
عنوان

بیاااا شکرگذاری امشبو بنویس ❤️

34 بازدید | 5 پست

واسه اتفاقی ک دوس داری بیوفته یا افتادع شکرگذاری کن 

خداجوننممم شکرت شکرت شکرت

شکرت واسه وجود قشنگت 

شکرت بش رسیدمو باهاش خوشبختم کردی 

خدایا ازت ممنونم بابت اتفاقای قشنگی ک سرراهم قرار داره 

شکرتتتت کنارشم دلتنگم شد و برگشت

خداجونم تو خدای معجزه های بزرگی میدونم برام معجزه میکنی قربونت بشم 

خدایا شکرت

خدایا شکرت امشب خبر خوش شنیدم 

شکرت معجزه شد شکرت امشب خوشحالم کردی خداجونم 

خدایااااا شکرت دستایی ک سمتت درازکردیم پر برگردوندی قربونت برم ❤️ ❤️ ❤️ 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

خدایااا شکرت امشب با خوشحالی سرمو رو بالشت میزارم شکرتتت فردا با خبر خوب بیدار میشم 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

شکرت دلتنگم شد و برگشت شکرت پیام داد شکرت واسه همه چی مهربونم شکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا خیلی دوستت دارما شکرت هستی شکرت دوسم داری خیلی

شکرت همیشه هوامو داری

شکرت بش رسیدم شکرت منو گذاشتی تو قلبش 

خدای بزرگم‌بابت‌حکمتت شکر.

بابت بزرگیت.خوبیات.بابت همه چیت.

بابت‌خوبی هایی که درحقم‌کردی.

دستمو رهانکن مهربون‌ترینم💗

من یقین دارم با خدایی تو بهترین‌روزها در انتظار من و خانوادمه🌹

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱

خدایا شکرت بابت اتفاقات خیلی خوبی که قراره در آینده برام رقم‌بزنی.شکرت که قراره رشدم‌بدی.شکرت که قراره بعد سختی هام‌طعم آسانی رو بهم‌بچشونی.ممنونم خداجونم شکرت🌹💗🌱

دلت گرفته از زمین؟به آسمان‌نگاه کن🤍🌱