2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرت از تراز ۵هزار به ۹هزار رسیدن خیلییی سخته؟میتونی بگی منابعت چیا بود و فیلم اموزشی هم میدیدی؟

عریزم من پارسال دقیقا تراز کنکورم ۵۰۰۰ بود.

امسال میانگین حدود ۹۷۰۰ داشتم

زیستی که پارسال منفی زدم و فیزیکی که ده پونزده درصد زدم، امسال هردوش ۷۰

همه چیز شدنیه خوشگلم

💄🩺

آره درصد نوشیم از ایلان ماسک بالاتره

واقعا مجازیه ها کسی نمیشناستت چرا عقده هاتون رو خالی میکنید 

اگه کنکوری هستی امسال انشالله میاری ولی با دروغ یه کنکوری ضربه زیادی میبینه  من که دادم قبولم شدم ولی کنکوری ببینه داغون میشه 

عریزم من پارسال دقیقا تراز کنکورم ۵۰۰۰ بود.امسال میانگین حدود ۹۷۰۰ داشتمزیستی که پارسال منفی زدم و ف ...

چقدر انگیزه گرفتم🥲😍

همش فکر میکردم نمیشه..

فیلم دیدی یا خودت میخوندی؟

چقدر انگیزه گرفتم🥲😍همش فکر میکردم نمیشه..فیلم دیدی یا خودت میخوندی؟

بخدا میشه وایسا عکس کارنامه پارسالمو بزارم خودت ببینی😂

من حتی نهاییام هم داغون بود. امسال معدل ۱۹.۵

همه چیز شدنیه قشنگم. فقط باید یک ماه بدون وقفه تلاش کنی. من وسطاش موقع ازمونای ماهانه کلی گند میزدم. کلی بار هم پیش میومد خوب بشه درصدام. یه روال صعودی ثابت نداره فقط مهم اینه تا ته مسیر بری

💄🩺

عریزم من پارسال دقیقا تراز کنکورم ۵۰۰۰ بود.امسال میانگین حدود ۹۷۰۰ داشتمزیستی که پارسال منفی زدم و ف ...

چقدر عالی چجور به این درصد رسیدین فیلم میدیدین؟میشه راهنمایی کنین من امسال دوازدهمین