2777
2789
عنوان

تروخدا ب هیچ پسری اعتماد نکنید

124 بازدید | 10 پست

پسرا عوضی ترین و لاشی ترین موجودات روی زمینن تا وقتی بهشون میرینی خوششون میاد حتما باید بهشون برینی 

ازت میخان تکپر باشی خودشون با صدنفرن تا یه چی ببینن قید اون دخترو میزنن تا وقتی نیازشونو برطرف کنی میخوانت بعد اون بهانه میارن ک گم و گور شن

دخترا به هیچ پسری اعتماد نکنید هر پسری میگه دوستتون داره باهاتون قصد ازدواج داره اون فقط داره گه میخوره پسرا بی احساس تر ازین حرفان زیاد دنبال عشقو عاشقی با این کثافتا نباشید مرد واقعی خیلی سال پیش نسلش منقرض شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد واقعی خیلی سال پیشم کمیاب بود الآن نایاب شده کاش کمیاب بود . دختر عاقل هم کمیابه . این همه آدم رل میزنن و ضربه میخورن و بقیه رو نصیحت میکنن ولی کو گوش شنوا ‌. خود شما نصیحت قبلی ها رو گوش نکردی ‌. بعدی ها هم نصیحت شما رو گوش نمیدن . و این چرخه ی باطل تکرار میشه ‌. 

هر عوضی سمتم اومد دنبال سو استفاده بود هرکی اومد ب فکر نیاز خودش بود وقتی نه میگفتم منو مقصر جلوه می ...

اره حرف دل منو زدی آخرشم کلی تهدیدم کردن هنوزم میترسم یه موقع ببینمشون سرم بلایی بیارن بخدا کل زندگیم شده استرس بخاطر این دوستی ها . من خیلی خرم تجربه نمیشه برام 

مرد واقعی خیلی سال پیش واقعا کمیاب بود ‌ الآن نایاب شده ‌ کاس کمیاب بود . دختر عاقل هم کمیابه . این ...

گوش کردم ک الان پشیمونم چرا ب همچین گوهی فرصت میدادم