2777
2789
عنوان

مامانم زنگ زده نصاب پرده شوهرمم کم کم میاد خیلی استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2407 بازدید | 87 پست
این دل خرابی و بد دلی نیست وقتی مرد خونه نیست نباید غریبه و نامحرم بیاد خونه

چند وقت تو اینستا خبر دیدم که نصاب اومده به زن دست درازی کرده و همه طلاهاشونم برده

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی این اوضاع جامعه و با این دزدی ها و ....

چرا به شوهرت میگی دلخراب

حق داره 

این وقت شب نصاب پرده بیاد توی خونه ای که مرد توش نیست

بنظرم شما و مادرت یکم بی خیالید

شوهرت بد بدل نیست 

مشکل از شوهرت نیست خیلی اقایون اینطورین حق هم دارن از مادرت شماره نصابو بگیر خودت زنگش بزن ک کاری پیش اومده باید بریم جایی خونه نیستیم بمونه ی زمان دیگه بیاید

الا بذکر الله تطمئن القلوب💝💝
خب من برم،شوهرم ک میاد مجبورم برم در باز کنم براش

یعنی مامانت خونه نیست ؟

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

من یبار تعمیرکار لباسشویی خواست بیاد تنها بودم پسر اجیم اومد پیشم راهنماییه ،چندبارم مامانم اومد هیچوقت تو این مواقع تنها نباش شوهر شما بددل نیست مادر شما همچی رو ساده میبینه