2777
2789
بنظرم بفکر تغییر شغل باشادم باید از شغلش احساس رضایت کنه من سالها کار کردم، خیلی وقتا هم خودمو به زو ...

خداروشکر

من اشتباه کردم قوی نبودم و نرفتم  سمت تلاش و امید نداشتم ..‌. هم مقصر خودم بودم و اینکه حامی ای نداشتم ‌ . البته مدیرمم اینجا نراشت برم حا دیگه ‌... مربی معلولان بودم ولی حقوقش بهتر بود ..‌‌.‌ خلاصه الان نیرو محرکه میخوام که خدا کمکم کنه فقط و گرنه اینطوری نمیتونم زندگی کنم

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خداروشکرمن اشتباه کردم قوی نبودم و نرفتم سمت تلاش و امید نداشتم ..‌. هم مقصر خودم بودم و اینکه حامی ...

نیرو محرکه درونته! من تو سن ۳۹ سالگی تازه میتونم بگم شغلمو دوست دارم! پس برای شما هم دیر نشده

اگه فکر میکنی تو رشته ای که هستی مدک دکتری میدونه برات موقعیت های بهتری بهمراه داشته باشه ادامه تحصیل بده هر طور شده بعد از کارت برو کتابخونه بشین درس بخون اینجوری ذهنتم درگیره کمتر هم تو خونه هستی 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیرو محرکه درونته! من تو سن ۳۹ سالگی تازه میتونم بگم شغلمو دوست دارم! پس برای شما هم دیر نشدهاگه فکر ...

خداروشکر موفقین . بله باید برم

باید با کلنجارهای ذهنم کنار بیام . بچینم تو ذهنم 

نقاشی برم یا نه . برا روحیم . پولشو دارم یا نه

دکترا و تخصص کودک رو چطور بخونم

مشاوره بدم

کانالمو ادامه بدم تو ایتا

برنامه بچینم برا هدفام

باشگاه اگه رسیدم

اینا تو ذهنم داره میچرخه

میشه ترو خدا هر کی امضامو دید دعا کنه که گوشی و مدارکم سالم پیدا بشن ... منم برم جمکران دعاش می کنم . خواهش می کنم ، واقعا زحمت کشی بود با بچه های معلول که واقعا سخته کار کردن باهاشون ، با عشق وقت گذاشتم تا خریدمش . خدایا به زودی زود می دونم که صدامو شنیدی و خوشحالم  می کنی . ازت خواهش می کنم خدااااااااااا . خودت شاهد بودی . من اینقدرها هم بد نبودم 😭😭😭😭 . اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خداروشکر موفقین . بله باید برمباید با کلنجارهای ذهنم کنار بیام . بچینم تو ذهنم نقاشی برم یا نه . برا ...

ببین کارهای جانبی مثه نقاشی و باشگاه باید در کنار هدف اصلیت باشن، یعنی اگه میخوای دکتری بخونی شاید لازم باشه یه مدت تعطیل کنی هر چیز دیگه ای و 

بشین برای اینده ات تلاش کن وگرنه تا اخر عمر همین نارضایتی و داری

ببین من سالها پیش فهمیدم هیچ کس چز خودم دغدغه زندگی ه من و نداره، پس از همه دست شستم فقط رو‌خدودم و توانایی های خودم تمرکز کردم، بابتش هم کم سختی نکشیدم که شاید خیلی های دیگه بودن تحمل نمیکردن

ببین کارهای جانبی مثه نقاشی و باشگاه باید در کنار هدف اصلیت باشن، یعنی اگه میخوای دکتری بخونی شاید ل ...

درست میگین ... فعلا تو ذهنم هستن ولی اصلی نیستن چون معلوم نیست باهاش بتونم به چیزی برسم یا بلد بشم 

ولی دکترا و کودک مهمن . باید خودمو بالا بکشم و هدفی و کاری برا خودم کنم تا زنده ام حتی به روز

خدا قوت بهتون ‌... آفرین که الان به خودت افتخار می کنی . تلاشت ستودنیه . لطفا دعا کنید منم مثل شما برسم به چیزی

درست میگین ... فعلا تو ذهنم هستن ولی اصلی نیستن چون معلوم نیست باهاش بتونم به چیزی برسم یا بلد بشم و ...

ازیز دلی من نمیگم موفقم، میگم نسبت به اون زمانی که تو وضعیت شما بودم حس موفقیت بیشتری دارم قطعا شما هم با اراده و تلاشی که بنظر میاد داری، میتونس خیلی موفق تر هم باشی

ازیز دلی من نمیگم موفقم، میگم نسبت به اون زمانی که تو وضعیت شما بودم حس موفقیت بیشتری دارم قطعا شما ...

آره داشتم ولی دیگه ندارم ... البته باید تقویتش کنم و بتونم کمی از این روزا فاصله بگیرم . اینطوری برام زندگی سختیه 

هپین که تلاش کردی و موفقی به صحبت خودت کافیه . مهم خال خودته

بخش دیشب خوابم برد و جواب ندادم