2777
2789

1 هفتس صیغه محرمیت 3 ماهه بینمون خوندن بعد دست همو میگیریم ولی میخواست بوسم کنه من اجازه ندادم😐😐😐😐😐اخه زوده به نظرم.گفتم نه باید فاصله حفظ شه تا وقتی همه چی قطعی شه 

اونم گفت که ما راه 3 ماه صیغه باشم تو خیلی داری سخت میگیری اینطوری که نمیشه.

میدونم عیبی نداره و محرمیم مشکلی نیست اما الان بزارم بوسم کنه اونوقت کم کم انتظارش میره بالا و تو این سه ماه خیلی کارای دیگه میخواد.ما صیغه محرمیت خوندن بینمون که مشاوره بریم آزمایشگاه رو بدیم با هم آشنا بشیم بیشتر نه چبز دیگه ای 

به نظرتون رفتار اپن زشت بود یا من؟چیکار باید کنم؟

اره درسته ولی خب بازم‌محرمه 

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقااا کار درست رو کردی .خودتو سفت بگیر .من اطرافم نبوده تو همون صیغگی رابطه داشتن ..تازه یه مورد دیدم تو سایت تو صیغگی بکارتشم گرفت و بعد مدت صیغه زد زیر همه چی و ولش کرد دختره ی  ساده رو 

از الان حد و حدودا رو براش تعیین کن .بگو صیغه خوندیم برای شناخت بیشتر و رفتن آزمایشگاه نه کارهای مربوط به زن و شوهر 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

نه اتفاقااا کار درست رو کردی .خودتو سفت بگیر .من اطرافم نبوده تو همون صیغگی رابطه داشتن ..تازه یه مو ...

وای چقدر بد.اره منم میگم چون 3 ماهه و وقت کمی نیست ممکنه انتظارش بالا بره 

اصلا من نمیتونم درک کنم با یه صیغه روی کاغذی آدم چجوری حس محرمیت می‌کنه

اسی اگه خیلی به محرم نامحرم اهمیت می‌دی که خوبم می‌کنی پس باید روی بکارت و رابطه هم حساس باشی

اصلا نزار از حدی بیشتر بره حداقل تا زمان عقد

وای چقدر بد.اره منم میگم چون 3 ماهه و وقت کمی نیست ممکنه انتظارش بالا بره

ببین از این بشر دوپا هیچی بعید نیست .. حتی اگر عقد هم گردید نزار بیشتر از بوسیدن و بغل و دست گرفتن پیش بره قانونی به نفعته باکره بمونی تو عقد 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

اصلا من نمیتونم درک کنم با یه صیغه روی کاغذی آدم چجوری حس محرمیت می‌کنهاسی اگه خیلی به محرم نامحرم ا ...

دقیقااااا چون چیزی ثبت نیست اصلا احساس محرم بودن ندارم خدایی همش عذاب وجدان میگیرم 

اره خیلی حساسم من یه عقد 4 ماهه هم داشتم قبلا ولی نگه داشتم بکارتم رو

ببین از این بشر دوپا هیچی بعید نیست .. حتی اگر عقد هم گردید نزار بیشتر از بوسیدن و بغل و دست گرفتن پ ...

اره یه عقد قبلا داشتم جدا شدم 4 ماه عقد بودیم ولی باکره موندم و راحت هم جدا شدم 

مردا خیلی پروان😂😂

اره یه عقد قبلا داشتم جدا شدم 4 ماه عقد بودیم ولی باکره موندم و راحت هم جدا شدم مردا خیلی پروان😂😂

آفرین بهت پسسسس.لایک داری دخترررر