2777
2789

از اینکه همزمان ۱۰ تا کار رو انجام بدم خستم با اینکه ساعت کاریمم زیاد نیست ولی کارم سنگینه خسته شدم کل کارای حقوقی، مشاوره، قرارداد همشون افتادن رو دوش من اون وقت شرکت میلیاردی درمیاره حقوق ماها تهش بشه ۱۰۰ تومن با هزارتا اضافه کاری و پاداش و ماموریت و… 

وگرنه کمتر از ایناس 

خواهشا نگین ۱۰۰ تومن زیاده چون ۱۰۰ نمیشه کمتره مگه اینکه یه سفر سخت یه قرارداد خوب بگیری اونم سالی یه باره که پاداش بدن 

حاضرم همونم نگیرم ولی فقط کار یک نفر رو انجام بدم ۲۴ سالمه از ۱۷ سالگی اندازه هزارنفر دارم کار میکنم و درس میخونم

این همه زحمت کشیدم سفارت استخدام بشن بدون پارتی نمیشه که نمیشه 

طرف انگلیسی رو به زور صحبت میکرد استخدام شد اونوقت من نه… 

سابقه کاریمم کم نیست تو گمرک بودم برای یه شرکت عمانی کار ترجمه انجام میدم شفاهی همزمان کتبی 

اینجا هم برای شرکت بیگاری میکشن ازم کوچیکترین کارای کامپیوتریشون هم من انجام میدم حتی چون نصف کارگنا با پارتی اومد یه محاسبه معمولی هم بلد نیستن 

کار صادرات واردات انجام دادم مترجم شخصی شدم کلی رزومه دارم دیگه خستم هرکسی جای من میبود الان میلیاردر بود من هنوز دارن برای چندرغاز پولم امروز فردا میکنن 

نصف عمرم تو اتاقای بازرگانی رفت

میخوام برای دکتری بخونم حداقل خلاص شم از اینجا

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

تروخدا نگید حقوقت خوبه بخدا من کار ۱۰ نفر رو انجام میدم 

اگه سوالی درمورد یادگیری زبان داشتید جواب میدم🤍       به عنوان کسی که به ۶ زبان صحبت میکنه به نظرم قشنگ‌ترین زبان دنیا مهربونیه:)🫶🏽 دخترای خوشگلم من مترجمم دوتا شرکت بین المللی هستم و معلم زبان نیستم و تجربه‌ای از تدریس ندارم فقط تجربیات شخصی خودم رو به اشتراک میزارم💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ک اینقدر رزومت عالیه مهاجرت کن یه رشتت بخون از ایران فرار کن من اگه قدر شما زبانم عالی بود نمیموندم

واقعا حیف تو ک زیر این فشار کاری له شی

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
با درآمدت چیزی خریدی ؟ خونه ای ماشینی

ماشین خریدم فقط 

و یکم پس انداز 

تو ک اینقدر رزومت عالیه مهاجرت کن یه رشتت بخون از ایران فرار کن من اگه قدر شما زبانم عالی بود نمیمون ...

همسرم مخالفه خودمم مخالف بودم ولی یه مدته فکرش دست از سرم برنمیداره هر اداره‌ای میری پارتی میخوان اصلا به رزومت نگاه هم نمیکنن

مستقلی ؟میشد خونه بخری ؟

نه با خانواده زندگی میکنم تازه نامزد کردم 

نه کلا خودمم ولخرجم نمیتونم جمع کنم الان یه مدته دارم پس انداز میکنم

باشه گلم حقوقت کمه

بخدا خسته شدم نه از حقوق از کاری که رو دوشمه 

دیگه موندم به کدوم در بزنم نمیدونم وزارت کی ازمون برگزار میکنه

نه با خانواده زندگی میکنم تازه نامزد کردم نه کلا خودمم ولخرجم نمیتونم جمع کنم الان یه مدته دارم پس ا ...

😂😂 فدای سرت حسرت چیزی به دلت نمونده 

سنت هم کمه میتونی بعد از این پس انداز کنی واسه خونه 

البته اگه نامزدت وضعش خوبه از هیچ لذت دنیا خودت رو محروم نکن 😁😁 

در مورد سختی کار دیگه چه میشه گفت ببین میتونی از زیرش در بری منظورم کارایی که جزو مسئولیتت نیست 

مرخصی بگیر برو استراحت هرازگاهی

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
😂😂 فدای سرت حسرت چیزی به دلت نمونده سنت هم کمه میتونی بعد از این پس انداز کنی واسه خونه البته اگه ...

وضعش خوبه خودشم گفت سرکار نرو موقع خواستگاری من احمق گفتم نه برای موقعیتم تلاش کردم میخوام برم گفت باشه الان حیفم میاد ول کنم همه تلاشامو 

ولی هیچوقت فکر نمیکردم اینجا باشم خودمو تو این شرایط نمیدیدم دوست داشتم یه موقعیت خوب داشته باشم

وضعش خوبه خودشم گفت سرکار نرو موقع خواستگاری من احمق گفتم نه برای موقعیتم تلاش کردم میخوام برم گفت ب ...

امیدوارم اوضاع روبه راه شه و موقعیتی که دوست داری قرار بگیری

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم