2777
2789
درست میگینه حقیقتا....انتظار عجیبیه

من فقط از مادرک انتظار دارم چون دخترشم خب طبیعیه که بخره

ولی دختر پارتنرم نیستم

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

سنی نداری که تازه اول جوانیته ولی بهتره بخوای تا منتظر باشی که بفکرت باشه

منم همچین بچه نیستم

ولی سن همسرمو گفتم

ولی برامم مهم نیس

زندگیم مصلحت نیس قیاست بکنم با دریا🌊                    تو همان امن ترین ساحل دنیای منی🌅🏝️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط از مادرک انتظار دارم چون دخترشم خب طبیعیه که بخرهولی دختر پارتنرم نیستم

بله....

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من نمیدونم چه انتظارهای دارن بعضیااا اخهروز فرزند دختره

همون دبگه والا شوهرمن بخداقسم یادش نیس تاریخ تولدم کی هست خودم میگم همون روز میریم شام بیرون ی کادو درحد ۲۰۰ ۳۰۰میخریم تمام باخودم میریم یادش نمیمونه

اهل شیرینی جات و کیک و اینام نیستم نمیخرم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
فرقی نداره😭😭😭

فرق داره عزیزم ایا شما فرزند شوهرتی؟؟ شوهرت باباته مگه که انتظار داری واست کادو بخره؟؟ 

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.