2777
2789
گوشی رو ب عنوان جایزه میزارم برای خودم ببخشید فیلم زمون زیاد میبره و اینکهشما فیلم‌می‌دیدی من استاد ...

پس حواست باشه بجز فیلم بیشتر از نیم تا یکساعت وقتت رو نگیره در روز

من فقط واسه زیست نکته و تست دیدم اونم شروع از اسفند به دلیل اینکه درصدم تغییری نمی‌کرد اصلا مجبور شدم یه حرکتی بزنم

شما حواست باشه که هرچقدر در روز فیلم میبینی، همون زمان رو تست بزنی براش مثلا دوساعت فیلم دیدی دو ساعت هم تست بزنی همون روز وگرنه فایده نداره

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

۱۴ تا فکنم‌رو هم چرا ولی معلم‌عقده ای داشتم پاس نکرد دهم تصادف کردم سر جلسه نرفتم کلا یازدهمم ۶ تا ب ...

من خودم قبول نشدم.  

ولی خب امسال میخام به کوری چشم کسایی که میگن نمیتونی تمام تلاشم رو بکنم. حتیییی اگه نشد هم شرمنده خودم نمیشم دیگه. بنظرم شماهم میتونی. فقط تلاش و نظم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس حواست باشه بجز فیلم بیشتر از نیم تا یکساعت وقتت رو نگیره در روزمن فقط واسه زیست نکته و تست دیدم ا ...

چشم 

تایم فیلما زیاده هرکدوم ۴ ساعت یا بیشتر و اینکه جزوش ننویسم بدا بخوام ببینم چی گفته باید یبار دیگ‌برگردم عقب فیلم‌میبینم اونم‌وقت‌میگیره 

دیروز کلت ۵ ساعت شیمی فیلم دیدم‌فهمیدم اما فرداش یادم رفت

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

من خودم قبول نشدم. ولی خب امسال میخام به کوری چشم کسایی که میگن نمیتونی تمام تلاشم رو بکنم. حتیییی ...

شمام‌رشتت تجربی بود کنکور سال اول بوری

ایشالا سال بعد قبولی چشم‌حسود بترکه

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

درسته دلیل اصلی تنبلیم هم گوشیه ولی خب بدون گوشی هم اصن نمیتونم. چون کتاب تست هام قدیمی و بدرنخورن ...

پس گوشی ات رو بدون اینترنت استفاده کن، بازی یا چیزی که حواست رو پرت کنه اگر داری رو گوشی هم حذف کن

اره تجربی. ن بابا دردم اینه که سال اولم نبود. ولی عهد بستم امسالو بخونم

ی گپ داریم برا کنکوریا ۴۰۵ دیروز زدم دوس داری بیا شمام

۱۴ تا فکنم‌رو هم چرا ولی معلم‌عقده ای داشتم پاس نکرد دهم تصادف کردم سر جلسه نرفتم کلا یازدهمم ۶ تا ب ...

من میگم میتونی

ولی یه کاری کن

الان امسال اصلا به کنکور و تست و اینها فکر نکن

فقط تمرکزت رو بذار روی درس و کتابای مدرسه و امتحانات

و روزی حداقل ۴ساعت درس بخون

منو یادت باشه

بعد اینکه امتحانات شهریور رو دادی بهم پیام بده بگم چیکار کنی بعدش اگه هدفت واست مهمه گوش بده بهم

من میگم میتونیولی یه کاری کنالان امسال اصلا به کنکور و تست و اینها فکر نکنفقط تمرکزت رو بذار روی درس ...

اخه نمیخوام‌پشت بمونم 

پدرم میکشتم عصبیه روانیه خودمم دوست ندارم‌پشت بمونم 

میخوام‌کنور بدم 

امیدم صفر‌کردین💔🥲

چشم تایم فیلما زیاده هرکدوم ۴ ساعت یا بیشتر و اینکه جزوش ننویسم بدا بخوام ببینم چی گفته باید یبار دی ...

چشما بی بلا

ولی ببین معمولا جزوه هم دارن کنار فیلم ها که میتونی بعد از اونها استفاده کنی، ندارن؟ شما زمان زیادی میذاری اینطوری کل تایم با فیلم پر میشه ببین چه راهکاری میتونی پیدا کنی که کمتر طول بکشه ولی کیفیت حفظ بشه

چشما بی بلاولی ببین معمولا جزوه هم دارن کنار فیلم ها که میتونی بعد از اونها استفاده کنی، ندارن؟ شما ...

جزوه دارن ولی پی دی اف از رو گوشی بخونم ینی ننویسم؟؟

اخه نمیخوام‌پشت بمونم پدرم میکشتم عصبیه روانیه خودمم دوست ندارم‌پشت بمونم میخوام‌کنور بدم امیدم صفر‌ ...

ببین عزیزم شما این کارایی که گفتم رو کامل انجام بدی، کنکور اولت برای انتخاب رشته مجاز میشی اینو بهت قول میدم

ولی اینکه طی این مدت برسی به هدفت خب نمیتونم نه خودم و نه شما رو گول بزنم غیر ممکنه، هر کس هم بهت گفت من میتونم کمکت کنم و اینها بدون دروغ میگه

اما

همینکه شما مجاز به انتخاب رشته بشی به نظرم در نظر خانوادتون تاثیر بذاره که موافقت کنن یه سال پشت کنکور بمونی