2777
2789
بله خداروشکر نتیجه اش رو دیدمالان بهترین زمانه واسه شروع

بنظر خودمم وقت کمی نیست ولی بعضیا ادمو خیلی میترسونن. دختر عمم زنگ زد گفت باید میرفتی ازاد. الان خیلیی سخته این همه درس امتحان نهایی. نمیشه و .....

اووو چه رتبه خوبی. خیلییی عالیه. من هدفم و آرزوم زیر ۱۰۰۰. بنظرت از الان با سطح مطالعه خوب میشه؟. ...

آره چرا که نه

حتما میتونی ان شاالله اگر تلاش کنی

🤩😄

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر خودمم وقت کمی نیست ولی بعضیا ادمو خیلی میترسونن. دختر عمم زنگ زد گفت باید میرفتی ازاد. الان خیل ...

آزاد چی قبول میشدی؟

به حرفای بقیه اهمیت نده، مهم دل خودته که خوشحالی دو تو چی میبینه

سخته ولی غیرممکن نیست

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم

رتبم خوب نبود بخاطر تنبلیم😓. پرستاری.

ببین فقط یه سال به خودت سخت بگیر بعدش هرچقدر دوست داری تنبلی کن😅

جدی میگم

گوشی هم اگه شخصی داری این یه سال بده خانواده

گوش بده به من

پشیمون نمیشی

شروع کنولی حواست باشه هر چند ساعت در طول روز که فیلم میبینی دوبرابر اون زمان تست کار کنی (فیلم دیدن ...

کتاب تست نمیدونم‌چی بگیرم 

درسنامش بتونم بخونم

فیلم‌میبینم‌جزوه هم بنویسم؟؟؟

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ببین فقط یه سال به خودت سخت بگیر بعدش هرچقدر دوست داری تنبلی کن😅جدی میگمگوشی هم اگه شخصی داری این ی ...

اخه‌با‌گوشی فیلم‌میبینیما

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

کتاب تست نمیدونم‌چی بگیرم درسنامش بتونم بخونمفیلم‌میبینم‌جزوه هم بنویسم؟؟؟

یکی همینجا معرفی کرده بود منابع خوب برای سطح شما همونا رو استفاده کن

معمولا فیلم‌ها خودشون جزوه دارن اگر بعدش نیاز داشتی از همونا استفاده کن، موقع فیلم دیدن فقط تمرکزت به صحبت استاد باشه که همونجا یاد بگیری نیاز نیست یادداشت برداری کنی

یکی همینجا معرفی کرده بود منابع خوب برای سطح شما همونا رو استفاده کنمعمولا فیلم‌ها خودشون جزوه دارن ...

ببخشید زیاد سوال‌میپرسم 

ولی من‌نگران‌تجدیدام ۱۴ تا از طرفی دهم یازدهم بخونم دی پاس کنم نهایی دوازده خیلی مهمه 

و اینکه از نظرتون 

مشاور بگیرم برای برنامه پول ندارم کلی آزمون اینا فقط برنامه بده میشه 

اخه‌با‌گوشی فیلم‌میبینیما

خب بده به خانواده موقع فیلم دیدن بگیر فیلم رو ببین بعد برگردون

همیشه پیشت نباشه

خب بده به خانواده موقع فیلم دیدن بگیر فیلم رو ببین بعد برگردونهمیشه پیشت نباشه

گوشی رو ب عنوان جایزه میزارم برای خودم 

ببخشید فیلم زمون زیاد میبره و اینکه

شما فیلم‌می‌دیدی 

من استاد های خوب رو تو تلگرام میبینم ولی تک توک تو ‌کانادا پیدا میکنم 

ببخشید زیاد سوال‌میپرسم ولی من‌نگران‌تجدیدام ۱۴ تا از طرفی دهم یازدهم بخونم دی پاس کنم نهایی دوازده ...

خواهش میکنم هرچقدر دوست داری بپرس

چنتا تجدید داری؟ شهریور پاس نکردی

هدفت چیه عزیزم؟ چه رشته یا رتبه ای

ببین فقط یه سال به خودت سخت بگیر بعدش هرچقدر دوست داری تنبلی کن😅جدی میگمگوشی هم اگه شخصی داری این ی ...

درسته دلیل اصلی تنبلیم هم گوشیه  ولی خب بدون گوشی هم اصن نمیتونم. چون کتاب تست هام قدیمی و بدرنخورن کلن رو پی دی اف میخونم.   یه لپ تاپ صفحه شکسته دارم اگه اونو درست کنن با کمال میل گوشی بی گوشی

خواهش میکنم هرچقدر دوست داری بپرسچنتا تجدید داری؟ شهریور پاس نکردیهدفت چیه عزیزم؟ چه رشته یا رتبه ای

۱۴ تا فکنم‌رو هم چرا ولی معلم‌عقده ای داشتم پاس نکرد دهم تصادف کردم سر جلسه نرفتم کلا یازدهمم ۶ تا بود سر ی مسائلی 

میدونم خنده داره ب نظرتون  ولی خب دندون دوس دارم‌مث سگ میخونم جبران‌کنم فقط سردرگمم و‌از پایه ضعیفم 

همش‌نگرانم

اینجا تو نینی سایت همه‌میگفتن دور دندون خط بکش منم دندون خیلی دوس دارم خیلی 

همه میگن‌نمیتونی نمیتونی نمیتونی