2777
2789
عنوان

با مادرشوهرم بحثم شد گفتم بیخیال ما شو

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 31 پست
شوهرم زبون نداره اینم داره سو استفاده میکنه جدا از رفت امد درامد پدرشوهرم چندین برابر ماست ی هزاریم ...

من جای شما باشم به هیچ وجه حرف نمیزنم. اینا رو تو خونه حل میکنم و میگم خود همسرم مدیریت کنه.

زبون داشتن نمی‌خواد، بیماری مهمی که ندارن، آقا ما فردا داریم میریم مسافرت، چند روز بعد میبرمشون آزمایش. چیز وحشتناکی نمیخوان بگن که نیاز به زبون داشتن باشه.

ضمنا پدر همسر شما خیلی جوونن. توی این سن مردم تازه ازدواج میکنن. خودشون باید به همسر شما بگن چیزی نیست، یه آزمایش ساده‌س، شما مسافرتتو برو، من خودم میرم آزمایش. منظورم اینه که حق داری کلافه و ناراحت بشی، اما به نفعت نیست تلفنو برداری و دهن به دهن مادرشوهرت بذاری‌

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما باشم به هیچ وجه حرف نمیزنم. اینا رو تو خونه حل میکنم و میگم خود همسرم مدیریت کنه.زبون داش ...

۴۵سال واقعا سنی نیست که احتیاج باشه کسی آدم را ببره دکتر. کلی از آدم های در حال چت اینجا که فردا آزمایش دارند ۴۵ساله هستند

خوب کردی دلم خنک شد. مرد 45 ساله خودش باید کمک حال بقیه باشه، نه اینکه کارهاش رو بندازه گردن این و اون. 

پدر و مادر و خواهر شوهر منم می خوان برن سر کوچه، یکی باید بره دنبال شون و جابجا شون کنه. اینقدر مال و ثروت دارن که نگو، اونوقت دلشون نمیاد پول تاکسی یا اسنپ بدن. موندم این پول ها را برای سر قبرشون می خوان 😡

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

پدرشوهرت ۴۵ سالشه؟ شوهرت چن سالشه؟

۴۵ ساله ها تازه دارن بابا میشن...🫠😉

شوهرت باید جواب بده بگه نمیتونم بیام...امان از شوهرای بی زبون که بخاطر این بی زبونی زن باید خودش وارد کار بشه...

اخه اصلا خودش باید بفهمه دیگه باباشه یبار دوبار مشکل جدی باشه میگم باشه الکی زنگ میزنه وای بابات چیز ...

دقیقا خانواده شوهر من یه بار بخاطر یبوست پدرشوهرم ، دو تا داماد مرد گنده و دو تا عروس و نوه ها رو کشیدن بیمارستان !!!!!

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

هر کسی یه جور گیره ،حالا مال من سال به دوازده ما تو خونه خودش نمیمونه ،یه پسر مجرد با پدرشوهرم هستن ولشون میکنه میره خونه دخترش برا یه ماه ،الان چند روزه رفته مدام زنگ میزنه برو یه سر بزن ببین چی خوردن چکار میکنن ،ده اخه زن حسابی اگه برات مهم هستن بشین سر زندگیت ،من با دو تا بچه محصل از این محله برم چند محله اونورتر ببینم اونا چه کار میکنن ،چرا درک ندارن اخه 😭

من جای شما باشم به هیچ وجه حرف نمیزنم. اینا رو تو خونه حل میکنم و میگم خود همسرم مدیریت کنه.زبون داش ...

همون میگه پدرشوهرم ۴۵ سالشه

قطعا مادرشوهرش هم جوونه زیر ۴۵ ساله....نمیدونم چرا انقد ادایی تشریف دارن🫠

همون میگه پدرشوهرم ۴۵ سالشهقطعا مادرشوهرش هم جوونه زیر ۴۵ ساله....نمیدونم چرا انقد ادایی تشریف دارن� ...

مادر شوهر زیر ۴۵سال الان باید به فکر ادامه تحصیلش باشه. این نقشه ها چیه که میکشه؟؟؟