2777
2789

دوستان من با کسی آشنا شدم چند ماهه که خانواده ها خبر دارن بعد هر بار که بیرون رفتیم فقط دوبار خوراکی خرید ک من یدونه بیشتر نخوردم ازشون و برای ناهار اینا هیچ وقت نخرید فقط یک بار خرید پیتزا که من انقد کم بود نخوردم بدم اومد دیگ هیچی هر زمان تایم ناهار بیرونیم یا شام هیچی نمیخره برای روز دخترم هیچی نخرید برام و اصلا توجه نمیکنه خیلی خسیسه21 سالشه بنظرتون کات کنم؟ میشه راهنماییم کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۱ ساله بچه ست خب عزیزم الان مرد ۳۰ سالش توان مالی درست حسابی نداره چه برسه ۲۱

عزیزم همچنینم بچه نیس خب اگر بچه بود چرا اومد سمت من‍؟

توان مالی سوشی و کافه های گروه که نمیرم فقط یک غذای ساده که چیزی نمیشه من به ی ساندویچم راضیم 

بعد برای روز دختر نتونست 2 تومن برام چیز میز بهره ک بفهمم دوسم داره؟ دیگ واقعا خسیس بودنش خیلی اذیتم می‌کنه یکی دو تومن که پولی نیس الان من توقعم زیاد نیس ک 

هر زمان بیرونیم از گرسنگی میمیرم 

پسر ۲۱ ساله از نظر من هنوز کودک

خب غلط کرد اومد سمت دختر مردم

به ا کادو های بقیه دخترا رو میدیدم دلم می‌گرفت من حقم نبود ی گل ی هدیه خوشگل؟

بخدا هر زمان باهاشم تا میرسم خونه از گرسنگی میمیرم

خب غلط کرد اومد سمت دختر مردمبه ا کادو های بقیه دخترا رو میدیدم دلم می‌گرفت من حقم نبود ی گل ی هدیه ...

اون میتونه هر غلطی کنه.اختیارش دست خودشه.شما باید عاقل باشی و پیشنهادشو رد کنی.برای آشنایی مرد مناسب انتخاب کن.فرصت ها طلاس.مردی با شغل ثابت.شخصیت ثابت و توانمند

عزیزم همچنینم بچه نیس خب اگر بچه بود چرا اومد سمت من‍؟توان مالی سوشی و کافه های گروه که نمیرم فقط یک ...

شما خودت چند سالته؟ چون این سوال که چرا اومد سمت من یکم مسخره ست. ممکنه پسر ۱۵ ساله هم بیاد سمتت پیرمرد ۷۰ ساله هم بیاد ولی خودت باید متوجه بشی. مردا حداقل ۵ سال از نظر ذهنی نسبت به سنشون بچه ترن. و خب توی این موقعیت اقتصادی نباید توقع داشته باشی مگر اینکه طرفت متمول باشه

شما خودت چند سالته؟ چون این سوال که چرا اومد سمت من یکم مسخره ست. ممکنه پسر ۱۵ ساله هم بیاد سمتت پیر ...

عزیزم ی جوری میگی انگار من طلا خواستم یکی دو‌تومن مگ پولیه بخدا حرفایی میزنید