2777
2789

پسرش هنوز کلاس هفتمه در حد سن خودش هم باهوش نیست اون سری میگفت کی خونه رو رنگ کردین گفتم پارسال گفت یعنی دو ماه پیش ؟ یا می‌گفت مامان بزرگم حتی از ۲۵ سال هم سنش بیشتره 😐 یعنی با این سن هنوز نمیدونه یک سال چند ماهه و فکر می‌کنه مادر بزرگ ۸۰ سالش ۲۵ سالشه اونوقت  زنداییم چپ میاد راست میره میگه آریا فقط میخواد دندونپزشکی بخونه به هیچی دیگه علاقه نداره پارسال که من دامپزشکی قبول شدم زنگ زد مثلا تبریک بگه گفت آریا میگه مامان من فقط دندونپزشکی میخونم بقیه رشته ها به درد نمیخورن

الان زنگ زده بود احوال پرسی ، میگه یه شغل اداری عالی بهم پیشنهاد شده ولی چون دولتیه و بعدا بخوام استعفا بدم سخت میگیرن نرفتم آخه ممکنه آریا شهر دیگه دندونپزشکی قبول بشه ماهم باهاش اسباب کشی کنیم چون خوابگاه شلوغه درساش سخته نمیتونه بخونه موندم چطور با مدرک دیپلم کار دولتی عالی بهش پیشنهاد شده تازه ناز کرده نرفته 😂

این روزا میگذره اما به سختی

از دوسال پیش هم همه جا رو پر کرد آریا میخواد تیز هوشان بخونه فلان کلاس میره انقدر هزینه کردم آخرشم قبول نشد رفت غیر انتفاعی

واقعا دیگه حوصله چرت و پرت گفتناش رو ندارم تا یه جا گیرم میاره یا زنگ میزنه هی پز چیزایی که شاید هیچوقت اتفاق نیفته رو میده 

این روزا میگذره اما به سختی

حالا بزار قبول شه بعد جار بزن فک کن قبول نشه ضایس خب😂

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون 😂اصلا تا پنج سااال بعد کی مرده کی زندست

من میگم آدم هدفش و به کسی بگه نمیرسه بهش 

این کاربری برای من و دوستم ❤ اگه از بین تاپیکهای قبلی یک آدم یک نکته پیدا میکنی که تحقیرش کنی تبریک میگم،تو بسیار کِکِه و باسن ناشوری:)