2777
2789

به نظرم اگر قصدت‌ جدیه اگه چرخ نداری اول یه چرخ خوب بخر تا گرونتر نشده بعد به بقیش هم فکر می‌کنی 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فنی حرفه ای دوره میذارن اگر میخای شخصی دوزی یاد بگیری ولی زمان بر..اگر‌میخای از اول کار کنی سردوزی یاد بگیر ی مدت برو ی تولیدی کار کن..بنظرم تریکو ها راحتترن...ولی خب مانتو‌پالتو راسته کاری یاد بگیری ب مرور درامدت بیشتره

به نظرم اگر قصدت‌ جدیه اگه چرخ نداری اول یه چرخ خوب بخر تا گرونتر نشده بعد به بقیش هم فکر می‌کنی

والا خونه پدرم چرخ خیاطی نداشتیم بنظرتون چرخ خیاطی معمولی راه بنداز هس؟

والا خونه پدرم چرخ خیاطی نداشتیم بنظرتون چرخ خیاطی معمولی راه بنداز هس؟

آره تا یاد بگیری چرخ های خونگی خوبن‌ 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️ .خیاطم🥹🪡🧵

کارهای مزونی میشه با چرخ خیاطی خونگی زد؟

آره ولی خب اگه خیلی کار بکشی ازش ممکنه فشار بیاد بهش 

مگر این که برای اطرافیان بدوزم

شخصی دوزی هم انقد ایراد میگیرن بنظرم ی مدت کار از تولیدی بیار خوبه...هرچند من کارای ارایشگری رو ب خیاطی ترجیح میدم ی کاشت ناخن بهتره درامدت یا لاین های دیگ اگر دوست 

چرا مگه خیاطی چشه بی کلاسیه

نه من خودم خیاطی کردم صدای چرخش رو‌مخم بود هرچند الان چرخ ها بی صدان ولی بازم میگم چشمم درد گرفت موهام سفید شد سر خیاطی 😄چون ترجیح میدادم خونه کار بیارم انجام میدادم کلی خسته میشدم درامدش کم بود ب نسبت کارم ..ولی خب میگفتم از تولیدی میارم دیگ دغدغه برخورد با مردمو ندارم جواب ی نفرو میخام بدم فقط ..اگر برمیگشتم عقب همون موقع میرفتم ارایشگری پارت تایم میتونی چند نفر مشتری ثابت بگیری واسه کاشت ناخن خوبخ درامدت اوکی میشه.... کار با مواد یا هرلاینی ک دوست داری درامد بهتری دارن تو زمان کمتر محیط ارایشگاه هم شادتر بنظرم ...البته من الان دیگ کلا رفتم ی شغل دیگ ...سلیقه ای هرطور خودت علاقه و استعداد داری همون کارو انجام بده