2777
2789
عنوان

مذهبیا خواهش میکنم یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 29 پست
نترس به خدا توکل کن چهار قل آیت الکرسی صوت قرآن هم پخش کن

باشه ولی این ها می‌تونه طلسم و دعا رو برطرف کنه؟ 

اسم مادرمو پرسید من احمقم گفتم 

اون لحظه انگاری خودم نبودم نمی‌دونم چم شده بود 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

سوره بقره حرز امام جواد و اسپند دود کردن یکی هم بود یادم رفت

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره حرز ام ام جواد و اسپند دود کردن یکی هم بود یادم رفت

ممنون 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

امیدوارم 

ولی خیلی اثرات بدی روم گذاشته از اون روز 

هر چقدر هم سعی میکنم اهمیت ندم بازم تکرار میشه برام یه اتفاقاتی

تو خونه ای که هرروز ۴۰ آیه قران خونده بشه یا صوتش پخش بشه هیچ دعا و جادویی اثر نمیکنه

مادرم قرآن میخونه همیشه 

ولی من خیلی از نظر روحی به هم ریختم 

یه کاربر هم بیشتر منو ترسوند گفت طلسم شدی و موکل رفته تو وجودت

آیه یا مشعرالجن و الانس... رو ۳۳ بار بخون رو اب بخور و هم چنین باهاش غسل کن

ممنون 

خودم به این چیزا باور دارم ولی اگر اعتقاد قوی داشته باشی و هی بخوای به این چیزا فکر کنی به نظرم برات اتفاق میوفته

کلا به هرچیزی باور داشته باشی رخ میده.اهمیت نباید بدی تلقین هم نکن

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند

خودم به این چیزا باور دارم ولی اگر اعتقاد قوی داشته باشی و هی بخوای به این چیزا فکر کنی به نظرم برات ...

من اصلاً باور نداشتم، میگفتم هیچ قدرتی بالاتر از خدا نیست 

ولی خب تو این مدت خیلی از نظر روانی به هم ریختم 

تازه کامل نگفتم که کاربرا نترسن ولی خب کلا حس بدیه ☹️

درک میکنم.اهنگ بار برقص بابا انرژی منفی نده

اول دستورات قرآنی کاربرا رو باید اجرا کنم بعدش اینکارو می‌کنم 😂❤️

قرآن دارید تو اتاق؟

تو اتاق خودم نه 

امشب بزارید ان شاءاللهقبل خواب هم ۴ قل بخونید و با وضو بخوابید

باشه عزیزم 

این دختره خونه ی یکی از دوستای دیگم رو نمیدونم چجوری ولی پیدا کرده بود و بدون هیچ صمیمیتی با مادرش رفته بودن خونشون 

ولی من حماقت کردم خودم دعوتش کردم☹️ خوبی نیومده به آدما. البته اگه واقعا آدم بوده باشه