2777
2789
عنوان

مذهبیا خواهش میکنم یه لحظه بیاید

189 بازدید | 29 پست

لطفاً سرزنش نکنید اگه بلدید راهکار بدید چون خودم میدونم اشتباه کردم 

جریان از این قراره که من یه هم‌کلاسی داشتم ولی تقریبا یک ماه آموزشگاه نمیومد وقتی برگشت خیلی ناراحت بود که عقب افتاده و فلان 

با هم صمیمی نبودیم ولی من از سر مهربونی شایدم خریت گفتم بیا خونمون که کمکت کنم تو مباحثی که غیبت داشتی 

وقتی اومد خیلی عجیب رفتار میکرد، براش قهوه آوردم فنجون رو برمی‌داشت داخلش نگاه میکرد و چرت وپرت می‌گفت، یهو از سر میز پاشد دور تا دور خونه قدم می‌زد و وارسی میکرد همه جا رو و حرفای عجیب می‌زد... حتی پرنده ام اون مدتی که ایشون خونمون بود اصلأ پیش من نیومد و کلا ترسیده بود. چند روز بعد فهمیدم ایشون و مادرش و کلا کل خاندانش دعانویس و اهل جادو و اینان... من خرافاتی نیستم ولی از اون موقع هر شب کابوس می‌بینم و کلا اتفاقات بدی دائم برام میوفته

شما راهکاری ندارید که از این وضعیت خلاص شم؟! یعنی ممکنه چیزی توی خونه گذاشته باشه؟ ☹️

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

ووووی

https://eitaa.com/vaxanatfal    عوارض واکسن کودکان را میتونید اینجا ببینید 👈مستند امیدورام یروزی همه اگاه بشن  اینا گذاشتم به یادگار  👈۲۱مهر ۱۴۰۴ اگه حرفی راجب واکسن میزنم از خودم نمیگم مستند دیدم 😥کسانیکه براشون عارضه پیش اومده😥 دیدم لطفا جبهه نگیرید من کاره ایی نیستم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واویلا

چقدر عجیب و ترسناک

راستش من راه حلی ندارم ولی قرآن و توکل به خدا از اینجور چیزا انرژیشون قویتره

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

چیا میگفت مثلن؟

از گذشته و آینده می‌گفت 

هیچ کدوم از حرفاش درست در نیومد ولی خیلی منو میترسوند رفتاراش، یهو میزد زیر خنده، انگار اذیت کردن براش لذت بخش بود. 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

صوت قرآن پخش کن 

و چهار قل بخون ی شخصی به من گفت چرا گوشه قرآن و به آب بزن ببر گوشه های خونه چهار قل بخون و اون آب و بریز

البته من امتحان نکردم ولی گفتم بهت 

برای شب هام ک‌کابوس میبینی بقره یا قبلش حتما سوره بخون حمد و اینا 

ی مدتم من قبلا ماماممم آهن میزد به لباسم در حد ی سنجاق قفل

(:A__•~•__M:)
واویلاچقدر عجیب و ترسناکراستش من راه حلی ندارم ولی قرآن و توکل به خدا از اینجور چیزا انرژیشون قویتره

عزیزم امتحان کردم ولی خب نتیجه نداد ☹️

چی میگفت

حرفاش مبهم بود تا جایی که وسطای حرفاش حس کردم داره به یه زبون دیگه حرف میزنه 

چقدر ترسناک ببین گلاب عالیه ، سوره یس بخون روش وبه ایه سلاما قولا من رب رحیم ،این ایه مبارک و صدبار ...

ممنونم 

صوت قرآن پخش کن و چهار قل بخون ی شخصی به من گفت چرا گوشه قرآن و به آب بزن ببر گوشه های خونه چهار قل ...

باشه ممنون 

اونا از ترس تغذیه میکنن

آره مدام می‌گفت ترسیدی؟! 

سعی میکردم بحث رو عوض کنم دوباره شروع میکرد 

انگار هدفش همین بود.