2777
2789
عنوان

برای کنکوررررر ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 51 پست
واااقعا ممنونم ازتون خدا به مادرتون سلامتی بده ان شا الله خیلی زود حالشون خوب بشه ❤️نه سوم (هر دوسال ...

ممنونم

دعام کن.تو دلت پاکه

تومهربونو دلسوزی

تنرکزتو حفط کن

فداکاری نکن برابقیه

تابری جلو

من معلمم

ممنونمدعام کن.تو دلت پاکهتومهربونو دلسوزیتنرکزتو حفط کنفداکاری نکن برابقیهتابری جلومن معلمم

ان شا الله همیشه حال دلتون خوب باشه

مرسی 

درستهه دقیقا 

ای خدا 🥹 چههه خووووب 

چه رشته ای ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انسانی بودمبعد روانشناسی خوندمارشدگرفتمباازمون شدم معلمروزی چقد میخونی؟

خیلیم خوب 

۷ ساعت ☹️ 

هی میگم شروع میکنم فلان میکنم یکمی که نه خیلی زیاد کمالگرام و این نمی‌ذاره موفق شم

خیلیم خوب ۷ ساعت ☹️ هی میگم شروع میکنم فلان میکنم یکمی که نه خیلی زیاد کمالگرام و این نمی‌ذاره موفق ...

تو وجدان سخت گیری داری

عذاب وحدان خفه کننده

بیفتی رو روال میترکونی

کیفیت خواب و غدات چطوره؟

نطم داری؟

تو وجدان سخت گیری داریعذاب وحدان خفه کنندهبیفتی رو روال میترکونیکیفیت خواب و غدات چطوره؟نطم داری؟

چی بگممم

افتضااااح من خوابم که خیلی بده ۲ میخوابم ۱۱ ۱۲ بیدارم 

غذا هم اکثرا نمی‌خورم 

نظمم اصلا 

مثل اینم که میگم بذار فردا ساعت ۷ بلند شم قشنگ تا شب میخونم نمیتونم بلند شم ادامه نمیدم یا بدمم باز میگم خو فردا زودتر بلند میشم و نمیشم 

شاید باور نکنی پارساااال و سال دوازدهمم همینجوری هی گفتم فردا فردا میخونم شدن روز کنکور 😐

من دقیقه نود هم اکثرا درس خوندم و متاسفانه برا کنکور جواب نیس 

برا همینم هی گفتم بذار امسالم بمونم مثل آدم برا کنکور بخونم که فعلا تابستون و مهرم رفت 🥲🤕

چی بگمممافتضااااح من خوابم که خیلی بده ۲ میخوابم ۱۱ ۱۲ بیدارم غذا هم اکثرا نمی‌خورم نظمم اصلا مثل ای ...

پس درگیر ذهن پریشونتی

باید نشخوارفکریت کم بشه

اعسردگیت کم بشه

و نطم پیداکنب.تابشه تمرکز کرد

ورزش میکنی؟

کارای لذت بخش؟ سرگرمی؟

پس درگیر ذهن پریشونتیباید نشخوارفکریت کم بشهاعسردگیت کم بشهو نطم پیداکنب.تابشه تمرکز کردورزش میکنی؟ک ...

بخاطر کنکور خیلی صدمه دیدم سعی میکنم تو جمع فامیل اینا نرم چون همش حرف و تیکه میندازن

از نزدیک ترین آدما حرف شنیدم 

برا همین میشه گفت خودمم و خودم 

هیچ یه خواب هس یه گوشی 

بخاطر کنکور خیلی صدمه دیدم سعی میکنم تو جمع فامیل اینا نرم چون همش حرف و تیکه میندازناز نزدیک ترین آ ...

پس تنهایی 

تو اوج تنهایی

و سخت وزخمی

روزگار غریبی ست تازنین

نمیدونم چرا یادخواهرم افتادم

برنامه بچینم میخونی؟‌ 

پس تنهایی تو اوج تنهاییو سخت وزخمیروزگار غریبی ست تازنیننمیدونم چرا یادخواهرم افتادمبرنامه بچینم میخ ...

🥲🥲🥲🥲🥲

راه چاره اینه امسال هر چی شد برم بخونم ولی باید قبلش تمام تلاشمو بکنم دو سال دیگه حسرت نخورم که کاش فلان میکردم و میخوندم 

امسال که داری کنکور میدی رمز موفقعیت اینکه قوه تخیل رو کنترل کنی اصلا سمت خیال پردازی نری فکر نکنی انگیزه است (منظورم مدت زمان زیادی خیال پردازی کردن ) مثلا بگی خب من قبول شدم و جشن قبولی و تصور کنم و اینا رو اصلا انجام نده دور باطل 

سعی کن کتابخونه یا پانسون مطالعه کنی که درگیر حواشی و خیالپردازی نشی🩷

امسال که داری کنکور میدی رمز موفقعیت اینکه قوه تخیل رو کنترل کنی اصلا سمت خیال پردازی نری فکر نکنی ا ...

چشمممم دقیقا منم قبل تابستون گفتم باید رتبه یک بشم نمیدونی چقدر استرس می‌گرفتم بعدتر دور میشدم از درس که نباید این مدلی بخونم و اینا باید فلان کنم 

خانواده نمی‌ذارن برم دوره همین اتاقمو دارم