2777
2789

سلام خانمها خیلی حالم خرابه بین موندن و جدا شدن موندم ۸ ساله ازدواج کردم بچه هم ندارم شوهرم کاری نمونده که باهام نکرده باشه همه جوره عذابم داده از یک دختر شاد و پر انرژی یک دختر غمگین و مریض ساخته که احساس میکنم پیر شدم تو اوج جوونی تمام استخوان های بدنم پوک شده هر روز یک قسمتی از بدنم تیر میکشه بخاطر کارهاش تازه متوجه شدم شوهرم دچار خودشیفتگی و خودبزرگ بینی هست خونوادش از مادرش خواهراش جاری ها کلی حرف شنیدم هم از خودش بیشتر آزارم دادن از روز عقد تا این ۸ سال کلی دلمو شکستن مقایسه کردن کنایه زدن و دستور دادن و بی حرمتی کردن منم سیاستی نداشتم و ساده و آرومم آزارم به هیچی نرسیده و ذاتن از بدی دوری میکنم و تا الان احترام همشونو نگه داشتم حالا مشکلم اینه نمیزاره جایی برم و پیشرفت کنم میگه وظیفته خونه داری کنی چکارکنم دلم میخواد تمام بشه این زندگی خسته شدم تمام رویاهام رو خراب کرده از اول ازدواج تا الان معمولی و ساده تشکیل زندگی دادیم فکرمیکردم بهتر میشه یه حلقه ازدواج داشتم یه گوشواره همونارو چندماه پیش فروخت از بیکاری همش خونست مجبور شدم حداقل بخاطر خرج خونه بدم الانم باز بیکاره موندم از کجا بیاریم بخوریم نه خرجی میده نه میزاره برم سرکار حتی تا مایحتاج شخصی خودم موندم یه لباس زیر نمیتونم بخرم خداشاهده خیلی کلک زده بهم خیلی منه ساده هی کوتاه میومدم خداروشکر بچه نداریم و فعلا نمیخوامم بیارم من چکارکنم 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه بمیرمم هم یه نگاهم نمیکنه خیلی دلم شکسته تو آشپزخونه بودم طبق معمول آشپزی میکردم براش غذا اماده کنم که یک دفعه کبدم تیر کشید اصلا نگاهمم نکرد نامرد ۵ روز پشت سر هم درد شدید داشتم از ترس جراحی و فکر بی پولی خوابم نمی‌برد ولی عین خیالش نیس حتی یکبار نگفت چیشده بریم دکتر به دلم موند وضعیت محل زندگیمونم افتضاحه آب شیر هم کلا جرم و نمک داره باید احتیاط کنم تو آب نوشیدنم توروخدا تو زندگی کوتاه نیاین مثل من اشتباه نکنید تو اوج جوونی و ۲۶ سالگی کلی درد و مرض اومده سراغم بازم امیدم به خداست ...

خودت درد خودتو میدونی. سادگی

اره خوب که فکر میکنم خیلی سادگی کردم که کوتاه اومدم و سخت نگرفتم هیچی سیاست نداشتم تازه خوب وبد رو درک میکنم امیدوارم کسی مثل من اشتباه نکنه که همین سادگی به ضرر خودش تمام میشه