2777
2789
عنوان

سوغاتی و ولیمه سفر حج

87 بازدید | 15 پست

من و همسرم اگر خدا بخواد میخوایم ماه اینده بریم سفر حج، سنمونم کمه جفتمون (میخوام بگم شاید یه خورده عجیب باشه از نظر فامیل)

من نمیخوام زیاد هزینه کنیم (خدا رو شکر پول داریم ولی خب میخوام هر طور شده سال بعد خونه بخریم)

هزینه سفر دونفرمون ۱۳۰ تومن میشه

من نمیخوام هیچ سوغاتی بخرم به نظرتون زشت میشه؟

خواهرشوهرم رفته بود کربلا هم با اینکه ما واسش کادو بردیم، سوغاتی نداد

فقط واسه پدر و مادرا اونم نمیدونم چی؟ با این وضعیت دلار

ولیمه هم نمیدونم چه کنیم؟ واجب که نیست ولی بخوایم به فامیل ولیمه بدیم احتمالا ۶۵ نفر باید دعوت کنیم که شاید یه چیزی حدود ۵۰ تومن هزینه ش بشه؟

ولیمه دعوت کنیم بهمون کادو میدن؟

شما جای من بودید چیکار میگردید؟

من هم تمتع رفتم هم عمره

والا ولیمه ک واجبه و دادیم.یکبار تالار

یکبار خونه.

سوغات هم برای اقوام از ایران خرید کردیم

خانما چادری مردا کت شلواری.

برای بچه ها ولی اونجا چیزای جینگیل زیاد بود خریدیم.

بیشتر برای خودم اونجا خرید کردم.

💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرشوهر من رفت مکه، ولیمه داد، زرشک پلو با مرغ،میوه و شیرینی هم داخل پک بسته بندی، به همه هم موقع دعوت کردن گفت لطفا هدیه نیارید و واقعا سوغاتی نیاورد، به هیچکس هیچی نداد، من خیلی خوشم اومد، بنظرم چرا باید آدم سفر به این دلنشینی رو بخاطر این هزینه های جانبی برای خودش سخت کنه

ولیمه بدین که به سلامتی میرین و بر میگردین

سوغاتی زیاد واجب نیست ولی برا پدر و مادر و خ‌اهربرادرتون بیارین ی چیزی

انشالله سفر حج برین خدا بر کت میندازه تو زندگیتون این خرجا چیزی نمیشه براتون

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من هم تمتع رفتم هم عمرهوالا ولیمه ک واجبه و دادیم.یکبار تالاریکبار خونه.سوغات هم برای اقوام از ایران ...

ولیمه برای تمتع واجبه، عمره مستحبه

شما تمتع رفتی پس وضعتون خوبه حتما😅

فرض کن دو تا جوون زیر سی سال میخوان برن خونه خدا، خودشون هم خونه ندارن

پولشو داریم خدا رو شکر ولی برنامه ریزی کردیم واسه خرید خونه

شما بودی چطوری فکر میکردی؟

میخوام صرفه جویانه برم سفر ولی نمیدونم اطرافیان چطوری فک میکنن؟

خواهرشوهر من رفت مکه، ولیمه داد، زرشک پلو با مرغ،میوه و شیرینی هم داخل پک بسته بندی، به همه هم موقع ...

درست میگی اینطوری خوبه

کادو ندن و سوغاتی هم نگیرن

اینطوری کسی هم که میره زیارت درگیر خرید نمیشه و وقتش درست استفاده میشه

ولیمه بدین که به سلامتی میرین و بر میگردینسوغاتی زیاد واجب نیست ولی برا پدر و مادر و خ‌اهربرادرتون ب ...

ممنونم

فقط شما جای من بودی و کادو برده بودی واسه خواهرشوهرت و سوغاتی نداده بود، سوغاتی میاوردی براشون؟

درست میگی اینطوری خوبهکادو ندن و سوغاتی هم نگیرناینطوری کسی هم که میره زیارت درگیر خرید نمیشه و وقتش ...

ببین حتی به ما و پدر و مادرها هم نداد، و چون قبلش با همه صحبت کرده بود هیچکس ذره ای ناراحت نشد، ولیمه هم بستگی به هزینه خودتون داره، میشه اقتصادی و در عین حال آبرومند هم برگزار کرد

ولیمه برای تمتع واجبه، عمره مستحبهشما تمتع رفتی پس وضعتون خوبه حتما😅فرض کن دو تا جوون زیر سی سال می ...

مستحب هست ولی حیلی سفارش شده.

برکت داره.

اگر فکر مردم برات مهمه ک گلم کلا این سفر رو نرو😅

چون هرکسی ی چیزی میگه

شاید یکی بگه خونه ندارن چرا رفتن

یکی بگه چرا هیچی ندادن وقتی پول داشتن برن مکه..

منظورته نه ولیمه بدی نه سوغاتی؟ بلاخره همه ریز ریز میان پیشت

پولش همون پول سالن میشه..

سوغات رو هم میتونی گیفت بدی الان دیدم توی اینستا خیل یها کیفت میدن..میتونی خودت بخری همه چیشو امادخ کنی قبل رفتم هزینه زیادی هم نمیشه

💕

مستحب هست ولی حیلی سفارش شده.برکت داره.اگر فکر مردم برات مهمه ک گلم کلا این سفر رو نرو😅چون هرکسی ی ...

اره اگر ولیمه ندیم میان خونه مون و سخت تره برام خصوصا که شاغلم و واقعا وقت مهمون داری ندارم

همون راه خوب اینه بگیم کادو ندن سوغاتی هم ندیم

اره اگر ولیمه ندیم میان خونه مون و سخت تره برام خصوصا که شاغلم و واقعا وقت مهمون داری ندارمهمون راه ...

ما توی کارت نوشته بودیم هدیه نیارید

ولی همه اورده بودند..مخصوصا دوستان و همکاران

سبدهای گل خیلی گرون قیمت..

برای درجه یک فقط سوغات دادیم.

بقیه رو توی مناسب های دیگه شون جبران کردیم.

من اگر دوباره قسمت بشه برم

اینبار حتما ازین گیفت ها درست میکنم به اشنا و دور و نزدیک همه از اونا میدم.

💕

ما توی کارت نوشته بودیم هدیه نیاریدولی همه اورده بودند..مخصوصا دوستان و همکارانسبدهای گل خیلی گرون ق ...

اگه کادو بدن و سوغاتی ندیم زشت نیست؟

گیفتایی که میگین چه مدلیه؟

اگه کادو بدن و سوغاتی ندیم زشت نیست؟گیفتایی که میگین چه مدلیه؟

والا زشت ک نمیشه گفت

بعضیا توقع دارند، بعضیا ندارند.

سرچ کنی زیاد میاد

باکس کوچیک شبیه خونه خدا

داخلش بطری کوچیک اب زمزم میزارن

کنار حالا یا تسبیح یا قران و ازین دست جیزا.

همشو میتونی بخری خودت بچینی

یا از پیجا اماده بخری

💕