2777
2789

میاد میگ شوهرم بهم خیانت کرده با زن همکارش.. بعد علاوه بر اینا زندگی رویایی  ای هم دارن  شوهره شرکت داره رییس شرکته پولداره... بعد تو همون گیرو دار ک میفهمه بعد چندین سال ک باردار نمیشده و بچه دار شدن براش ارزو‌ بوده حامله ام میشه🤣 بعد ک حامله شد تازه  سقطم کرد بعد ک سقط کرد کورتاژم کرد بعد ازینا رفت شرکت شوهرش منشیه رو دید منشیه بهش تیک انداخت ... همه اینا ام تو کمتر از یماه اتفاق افتاد

خیلی رمان جالبیه ینی ب عنوان پارت های یه رمان میرم تاپیکاشو هر دفه ک تاپیک‌میزنه میرم میخونم🤣😑

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اینجاخیلی زیاده منم میحونم کیف میکنم از خنده بخدا

یکیش بود خیلی چرت میگف اخرم لوش دادن از  رو نرفت ولی دیگه سکوت کردجوابی نداد

شوهرش مسافرت مجردی میرفت کیش 

انگار با همکارش ک قبل خاساگارش بوده میادخونه بعد ازدواج ودرس شوهرش همون لحظه مث توفیلماسرمیرسه و باهم دعوامیکنن جوری ک رگای گردنش زده بودبیرون لعنتی رمان خوبی بود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

کی هست ؟!

سرچ‌بزن ت گوگل کاربر ترمه امیر نینی سایت میارش نمیخام تک شه

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
وای اینجاخیلی زیاده منم میحونم کیف میکنم از خنده بخدایکیش بود خیلی چرت میگف اخرم لوش دادن از رو نرف ...

وایی🤣🤣🤣

رمان چرا زنگ می‌زنیم صدا و سیما جایی یکی باید از رو همین فیلمنامه بنویسه سریال بسازن البته برای نمای ...

دقیقا

خیلی زیادن،یکی دو تا نیستن

این تو پربازدیدا بود یمدت