2777
2789
عنوان

چرا شوهر من زبون بازه🤔

394 بازدید | 14 پست

واقعا زبون بازه وقتایی ناراحت میشم یا قهر میکنم با زبون ریختن درستش میکنه مهره مار داره انگاری😐 گاهی وقتا میترسم ازش از این همه چرب‌ زبونی کافیه یه گندکاری پیش‌بیاد با همین زبونش خامم میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو قهر میکنی اونم قهر کنه خوبه؟🙄

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

شوهر من یعنی میگه میخنده جوری ک همه چی تموم میشه بابا گند اخلاق باشن بهتره??

گاهی وقتا شوهر من انقد خشک و سنگین میشه ک ادم میگه این همونه ک تا یساعت پیش کش‌و تاب میداد خودشو 

گاهیم انقد چرب‌زبونی میکنه باخودم میگم این حجم از سیاستو چرب‌زبونیو دخترام نمیتونن داشته باشن😐

من شوهرم اینجوره من عاشق رفتارشم گاهی تعریف خرکی میکنم ازشمیگم تو این زبون رو نمیداشتی گرگهای بیابون ...

مردای چرب‌زبونو لازم نیس خرشون کنی خودشون بلده کارن‌نیاز نیس بادش‌کنی